Zobrazit normální verzi : "Stálý člen"
Zdravíčko
Dneska jsem dosáhl titulu "Stálý člen" (i na svém minulém acc :laughing1: )
A vím, že už to v minulosti psalo pár lidí, no asi se nato zapomělo.
Tak jsem se chtěl zeptat, jestli by tento "titul" šel získat pouze pro členy, co už tu jsou 1 rok.
Protože, pak je tu každý nováček, stálý člen :gabe:
Děkuji za pozornost :)
Useless post. Blbost. Aby som nebol ot:
Proc by se nekdo kdo se o forum zajima nemohl byt behom par dnov (ked spamuje ako ty) staly clen?
Proc by se nekdo kdo se o forum zajima nemohl byt behom par dnov (ked spamuje ako ty)
Takže kdo se o forum zajímá je spamer (jaká logika) Ale k věci, tobě příjde v pohoďe být během měsíce stálý člen, to je trošku blbost, ne?
Takže kdo se o forum zajímá je spamer (jaká logika) Ale k věci, tobě příjde v pohoďe být během měsíce stálý člen, to je trošku blbost, ne?
1) napisal som ze kdo sa o forum zaujima je spammer?
2) v pohoďe mi to nepříjde, ale v pohodě ano.
Tak např. já tady sem od 13-07-16 a sem pořád nováček. Totál kravina toto, stačí se nesr*t do každé kraviny. Slunce v duši
The Frisco
09-08-17, 19:50
Tak např. já tady sem od 13-07-16 a sem pořád nováček. Totál kravina toto, stačí se nesr*t do každé kraviny. Slunce v duši
ironie
Mohu se zeptat, jak se získá ten stálý člen ? :-D
Grakon2702
09-08-17, 20:13
Mohu se zeptat, jak se získá ten stálý člen ? :-D
Musíš napsat padesát příspěvků.
Musíš napsat padesát příspěvků.
Nebolo to niekedy 100?
Nakladana Okurka
10-08-17, 01:05
Celkem smysluplný thread od nesmysluplného člověka, se za chvili strhne v hádku dětí, z nichž jedno pise porad jako idiot střîdavě v českém a slovenském jazyce a další si měří pindíky v podobě čísla na váze. Co to dohajzlu je?
Grakon2702
10-08-17, 01:14
Nebolo to niekedy 100?
Nevím, ale Kloucek 100 příspěvků ještě nemá, takže předpokládám, že je to teď 50.
Je to len hodnosť ktorá nema žiadne výhody, žiadnu váhu. Zbytočne sa tým zaťažovať. I tak tých 50 príspevkov je dosť ale tak keď sem dôjde nejaký dement čo všade začne písať a starať sa do veci do ktorých mu je nič, písať príspevky o veciach, ktoré boli už 40krat napísané, napríklad aj toto tak rýchlo sa to nazbiera.:)
Btw: v 90% ľudia čo majú stáleho člena do mesiaca, sú tardi, takže nie je stály člen ako stály člen.
Petr Staniševský
10-08-17, 11:40
Nebo stačilo by nastavit aby se jenom z určitých části fóra počítal post nejlíp ( hlášení/stížnosti jenom.. Pokud vím tak se počítá z celé sekce turnaje & CS sekce v OT to není povolený kdyby se to nechalo jenom na hlášení/stížnosti a zrušit možnost VIP přispívat není co řešit.. )
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.