Zobrazit normální verzi : Žádost o Prava na Knife
SandyMan !
05-03-12, 19:27
Zdravím Jsem OranGe .. :DDD Rovnou se omlouvám za všechny hrubky .. :DDD
Chtěl bych skusit požádat o práva na serveru Knife , Jelikož a protože. Na Knife Strávím dá se říc věčina času .
A za nějakou dobu sem tam viděl pár těch Hackeru (Cheateru) A na knife žádný admin není .... De o to že na něj nezabere : Volal jsem admina .. : Je tam a čeká .... A je to i proto že je na Knife hodně blockeru (Vláčkarů) A věčina admínu to neřeší ... Nechci tím vůbec naznačit že celý Kotelna Team je neschopný . Né to vůbec .. Na Kotelně je hodně schopných adminu ...
-----------------------------------------------------Dá Se Říct Životopis ------------------------------------------------------------
Je mi 14 .(7 Třída .. :D Neni to proto že sem blbec jen sem propadl .. :D )
Pocházím z Liberce ..
Studuju základní školu ..
S Amx moc skušeností nemám jen jsem měl 1 asi na týden Práva na ***** (Nechci dělat reklamu .. :)
Csko hraju rok a půl ale jenom na Kotelně ...
Steam mám ...Nemám na něm nahraných moc hodin ,ale jen tak si píšu už dlouho
S lidma na Kotelně vycházím docela dobře ... A hlavně když i proti mě nic nemaj..
Sem docela klidný ale musím přiznat že mi dokážou rupnout nervy .. :D
Pokud si myslíte že jsem neschopný nebo zaostalí .....Tak si semnou popovídejte a zístite že jsem dobrý kluk .. :DD
Prosím nepište na mě nadávky .. nebo jiné věci které by mě urazili ... Mám toho doma dost .. Děkuju s pozdravem OranGe .. :)
Propadnout :DD na :DD zakladce :DD, to chce :D hodne snahy :DD a popravdě z toho, co tu čtu, se ti ani nedivim, že toho máš doma dost a když k tomu připočtu i to, cos vyblil tady na fóru, výsledek je asi každýmu jasnej.
ty si fakt koste... DI DO PIČ !!!!
http://csko.cz/forum/showthread.php?5844-%8E%E1dost-o-UB&p=78498#post78498
Můžete to locknout.
SandyMan !
05-03-12, 19:50
Propadnout :DD na :DD zakladce :DD, to chce :D hodne snahy :DD a popravdě z toho, co tu čtu, se ti ani nedivim, že toho máš doma dost a když k tomu připočtu i to, cos vyblil tady na fóru, výsledek je asi každýmu jasnej.
Jn Karlosi ... Lidi se učí a poznávají .. Už sem s těch hovadin vyrostl .. Možná sem mlel uplné nesmysli a nic nechápal .. Ano takoví jsem byl .. Pak sem si uvědomil že se chovám jak pitomec a začal sem trochu vnímat .. Možná si myslíš(Myslíte) že jsem furt ten malý směták ale tak Pravda je jiná
SandyMan !
05-03-12, 19:52
http://csko.cz/forum/showthread.php?5844-%8E%E1dost-o-UB&p=78498#post78498
Můžete to locknout.
Bubne .-. Po tom nedorozumění s tím WH us asi nemám šanci .. No nic aspon sem to skusil .. ! :)
Dík že ste mě povzbudili :DDD
Joke? Doufám. Hádám že jsi propadl z ČJ hm? Pokud ne, tak brzy ano. Měla by se úroveň adminů zvyšovat, ne snižovat. NE. Nepotřebujeme tu adminy co píšou retardovaně a ještě cheatujou.
Joke? Doufám. Hádám že jsi propadl z ČJ hm? Pokud ne, tak brzy ano. Měla by se úroveň adminů zvyšovat, ne snižovat. NE. Nepotřebujeme tu adminy co píšou retardovaně a ještě cheatujou.
že když tu adminoval virus (ryukuza), nikdo z vás necekl ani půl slova
Mě se to taky moc nelíbilo to jeho WH, ale to jsem tu ještě nebyl když ho brali...
Mě se to taky moc nelíbilo ten jeho WH, ale to jsem tu ještě nebyl když ho brali...
http://csko.cz/forum/member.php?1038-Leryx Členem od 23-04-11
http://csko.cz/forum/showthread.php?4157-Zadost-o-Prava 25-12-11, 19:32
Jzš ty mě bereš furt za slovo :D myslím jako že jsem tu ještě tehdy neadminoval a na forum taky nechodil často :D
AnnoyingGreg
05-03-12, 20:32
sem tam viděl pár těch Hackeru (Cheateru)
Tohle čtu už tak 3x a pořád se směju. Připadaj ti tyhle dva pojmy stejný? Tohle se mělo spíš jmenovat přihláška na hackerské(cheaterské) učiliště. Někam to zameťte a ty pomeranči už tohle znova nedělej. A kdyby se ten omyl přece jen znova stal, doufám že už tam budeš mít vyplněno: Je mi 39 .(8 Třída .. :D Neni to proto že sem blbec jen sem hrál TardBrejk .. :D )
SandyMan !
05-03-12, 20:35
Tohle čtu už tak 3x a pořád se směju. Připadaj ti tyhle dva pojmy stejný? Tohle se mělo spíš jmenovat přihláška na hackerské(cheaterské) učiliště. Někam to zameťte a ty pomeranči už tohle znova nedělej. A kdyby se ten omyl přece jen znova stal, doufám že už tam budeš mít vyplněno: Je mi 39 .(8 Třída .. :D Neni to proto že sem blbec jen sem hrál TardBrejk .. :D )
Gregu cekal sem ze se ozves .-.-. Vůbec nejsi jiný než ostatní jen kritizujes
Říkáš že na knifu není admin, asi 2 dny z5 byla nabrána nová adminka. Jen kritizujeme to je pravda, tak nám o sobě řekni něco pozitivního, něco v čem jsi lepší než ostatní, já tady nevidím u tebe nic, co by jiní neměli. (pozitivního)
To že necheš robiť reklamu je pekné, ale bolo by dobré napísať, kde si ten admin bol, asi zle vidím, ale v texte som nenašiel tvoje SteamID.
Zaujímal by ma aj NICK v hre, pretože NICK aký máš na fórume ani jemu podobný som na KNIFE ešte nevidel.
To na čo odkazuje BUBEN je tiež zaujímavé, ak ma presvedčíš o opaku, snáď by som mohol byť aj pre, ale zatiaľ som určite PROTI.
Gregu cekal sem ze se ozves .-.-. Vůbec nejsi jiný než ostatní jen kritizujes
To sice jo, ale má pravdu. Tohle už neni ani směšný. Chápu, že nechcete upírat lidem právo, aby se vyjádřili atd. bla bla bla, ale tohle je fakt na lock.
14:19:09 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : sem si vcera koupil na Sms Key tak se vychlubuju - se teda máš čím chlubit...
14:25:59 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> OranGe : demen..
14:36:01 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : AdusQa ty si pekna svine - nevíš, že se holkám nenadává ???
15:31:14 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : OMG AFK MASTER TY KKT BANN NA TEBA
15:36:54 <STEAM_0:1:46127305><95.170.237.41> Poison^ : % New PrivaTe ConFig By BrUNO.Mars
15:37:07 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : poison toto je reklama .. - Můžeš mi říct, KDE je ta reklama ??
21:06:31 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : TY KOKO^E JEDEN RYTMUSOVI
21:06:33 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : CHCIPNI
21:09:40 <STEAM_0:1:648115><81.200.57.138> *DEAD*OranGe : ty si tak kral hoven rytmus
hmmm dobře to děláš.
Za mě máš ne.
Tu nie je čo riešiť. Prepáč, tvoja minulosť ťa predbehla. Nech sa ti darí v hre aj doma, ale admin nebudeš. A viac sa uč, to budeš v živote viac potrebovať ako csko.
Já taky haxoval, měl jsem tu ban, měl jsem krásný dvě cheatmoviečka a plakali tu jen hejtři. Orange je šulin, o tom žádná. Jsem proti, je to na lock ;).
Já taky haxoval, měl jsem tu ban, měl jsem krásný dvě cheatmoviečka a plakali tu jen hejtři. Orange je šulin, o tom žádná. Jsem proti, je to na lock ;).
Skúšali sme to nechávať otvorené, ale radšej sa to bude lockovať. Hlavne takéto žiadosti. Tu sa nikto nič noví nedoszvie a iba sa to mýli s ostatnými.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.