Zobrazit normální verzi : New duely
Zdravím,
mal by som jeden návrh. Pridať nové druhy duelov do Posledného priania. Napr. RPG duel (bazuky), USP duel a M249 duel (Gulomety- hráči majú okolo 2000 hp). Je to hlavne pre zábavu napr. tá bazuka alebo gulomet.
Nebo třeba Snow to myslím i bylo. Normal po sobě házíte sněhové Koule . :P
Kks to musí byť mega zábava snehové gule :P
Snow neni spatny a usp, stejne si vetsina bude davat deagle (pokud to tam jeste tak je).
Ty sněhové koule a kulomety bych tam dal. Ty uspčka mi tam nějak nesedí. Pak už by to byl fakt TardBreak.
Tie snehové gule sú dobrý nápad, A raz som to hrala ale vôbec mi to nešlo :D ..
ano, snehove gule su fajn.
Koulovana muze byt i jako mod.
Tak tam ten mod kdyžtak přidej to bude sranda. :)
Ja osobne by som tam už žiadny mód nepridával... Zabaví nás, ale myslím si, že čím viac módov,tým Jail stráca svoju najdôležitejšiu podstatu.
Asi tak jak píše psycho, teď už tam letí jenom mody Shark a Sparta, ale kam se poděla schovka a přestřelka? Teď schovku a přestřelku pouští málo lidí, já by jsem byl dokonce pro za smazání sharku... Každopádně nové duely si myslím že nejsou potřeba.
JJ, myslím si, že nové módy Jailu škodia... Trvajú krátko na mountains CT chodia na skútroch a prechádzajú nás. Schovku som nehral asi 5 dní. K duelom by som teda pridal snow, RPG a armagedon ( gulomety )... Veľa ľudí nemá skúsenosti s classic strielačkou, lebo hrajú len JB... Bolo by to najmä pre nich, ale samozrejme mohol by si ho vybrať každý...
D!!!!n3r [MaMLas] :x
18-03-12, 21:31
Koulovana muze byt i jako mod.
To je dobrý nápad Kotol :)
Ja by som tam nedaval mod gulovana lebo ako psycho hovori skodi to JB pretoze nieje casto schovka a prestrelka a hlavne sa nehra moc norm. simon a o tom predsa JailBreak je
Ale tie duely to je dobrý nápad ak nie bazuka ale aspon Armagedon to by mohlo vezňov dosť zabaviť
No veď jj, len záleží na tom či sa to chce Kotlovi urobiť...
Meda Pu xD
31-03-12, 14:34
Ta koulovana je supr napad , hral jsem drive kdyz byl ten server snow..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.