Zobrazit normální verzi : Help
Kaktus-sama
15-02-11, 22:20
No tak zapnu normálně csko, přihlásim se na server, bum textury all všechno rozmazané zbraň v levé ruce ( nedá se přenastavit do pravé ) když du do "Options" zvýšit barvy atd na 32 bitů tak to nejde, resetne se mi csko a nic. A furt to je stejné, neví někdo co by s tím mohlo být ?
Nestiahol si niečo nové? Nemenil si napr. config atď.?
Kaktus-sama
15-02-11, 22:45
Právě že ne .
Na tu zbraň - cl_righthand 1, a co se týče grafiky tak se podívej jak ji máš nastavenou - open gl/software.
Kaktus-sama
16-02-11, 18:35
No takže jenom dodám, asi před 2 týdnama + jsem si měnil config, ale od té doby jsem nic nedělal s nastavením tak je možné.
Když dám do pravé ruky tak to de, ale restartnu csko a mám to zase v leve, jinak grafiku mám úplně normálně. A myslím že to v csku nebude, když jsem si chtěl změnit velikost obrazu v csku tak mi to nahodilo error. A od té doby to je furt takové. Přemýšlel jsem na reinstalem, ale ještě počkám třeba se najde řešení.
Tak si pozri config či tam nemáš niečo čo by nemalo byť (tá ruka hlavne, nejaký príkaz, ktorý ked resetnes CS tak sa ti zmeni automaticky, userconfig). - nvm, možno sa mýlim, skus.
A čo máš nastavene? mrkni ci ti to nechadze stale software mode.
Kaktus-sama
16-02-11, 20:24
No i když jsem tam dal jinej config tak jsem měl furt ten starej, tak zkusim místo toho co tam teď mám dát ten starej.
Kaktus-sama
16-02-11, 20:35
Jop... byla to moje chyba měl jsem tam celou dobu software mode, a ani jsem si toho nevšimnul. Předem se omlouvám za svojí debilitu, protože jsem si toho opravdu nevšimnul. Jinak děkuji za rady, velmi dobrá komunita. :)
No jo, stane se. Příště budeš chytřejší.
No vidíš to. Povedčine to býva vec, ktorú hneď na začiatku dáš bokom, lebo si myslíš, že to určite nemôže byť ona (alebo si ju len nevšimneš) :D
Kaktus-sama
17-02-11, 15:14
Jj xP poprosim Kotla o lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.