Zobrazit normální verzi : JB - :yay::cray:
JustDoItNigga
10-09-17, 23:11
Ahoj, mám tu pár stížností na dva hráče, s tím že jeden z nich dostal ban za neznalost pravidel přímo in-game, ale myslím že 3 dny jsou málo za úmyslný Free killy. Druhý hráč "TenVlavo" bezdůvodně zabil CTčko, dále ponižoval a urážel Admina, zapnul bezdůvodný a neohlášený HVD a celkově to měl všechno s prominutím u prdele + můžete zaslechnout že mu někdo radí na TSku, či na skypu. Prosím o potrestání těchto dvou uličníků. Děkuji.
Demo: http://csko.cz/dema?UPD=bieQJZR5
http://csko.cz/dema?UPD=VabN9DIB
Trtko VALVE_0:0:795095547 92.52.45.252 SK
TenVlavo VALVE_0:0:1278674904 78.99.161.176 SK
JustDoItNigga
11-09-17, 21:43
Guys? Můžete se tomu někdo věnovat? :cray:
Vyčkej, někdo se tomu bude věnovat...
Human dal první ban na 3 dny, takže to budu respektovat, protože byl přímo ve hře. Druhému se dala ban na týden, za neznalost pravidel (zabil ct, mod) + nadržoval hráčovi, který měl hned umřít, ale prozradil mu kde je hledaný tak ho nezabil. A jiný který jen odbočil hned umřel, tot za mě vše..
JustDoItNigga
12-09-17, 15:57
Human dal první ban na 3 dny, takže to budu respektovat, protože byl přímo ve hře. Druhému se dala ban na týden, za neznalost pravidel (zabil ct, mod) + nadržoval hráčovi, který měl hned umřít, ale prozradil mu kde je hledaný tak ho nezabil. A jiný který jen odbočil hned umřel, tot za mě vše..
Ano, ale chci jen podotknout že Human dal ban jen na 3 dny, což mi přiijde nespravedlivé, jelikož u CT byl hráč a dal jeden FK a Gregy mu dal ban na týden (myslím) a tento hráč dostal od Humana jenom 3 dny, přitom to bylo úplně stejné provinění a toť "neznalost pravidel".
Asi bych to nechala už tak, hráč byl potrestán přímo ve hře, sice mohl třeba za ty fks dostat týden, ale budiž. Z webu se vždy dávají většinou delší bany, pokud by daný hráč opět porušoval pravidla, tak se mu může nahodit i delší ban, víc jak týden.
JustDoItNigga
12-09-17, 20:24
Asi bych to nechala už tak, hráč byl potrestán přímo ve hře, sice mohl třeba za ty fks dostat týden, ale budiž. Z webu se vždy dávají většinou delší bany, pokud by daný hráč opět porušoval pravidla, tak se mu může nahodit i delší ban, víc jak týden.
Dobře, ale ten ban od Gregyho byl udělen také ve hře.
Dobře, ale ten ban od Gregyho byl udělen také ve hře.
To už je individuálne ako to každý admin posúdi.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.