Zobrazit normální verzi : Zrušení STATS
Zdravím, jen by jsem se chtěl zeptat budou se mazat někdy všechny staty ? ljtop a časové topy ? Nebylo by to podle mě špatný to smazat aby měli lidi šanci se dostat do topu, většinou jsou v topech lidi co už vůbec neskáčou nebo cheateři s autobhopama.
killer-savage
16-09-17, 02:04
Časove topy sa už tento rok mazali (teda len na jumpe).
Nemyslím jump, myslím BHOP tam by se to mohlo taky smazat aby lidi měli taky šanci se dostat do topu.
Myslím si, že by bylo dobré smazat všechny staty i na surfu, jako sorry, ale třeba na surf_sandu jsou v top15 je ti, co dosurfovali za 1-2 sekundy a to musela být teda sakra rychlost + ti co se teda dostali do topu, tak už nejsou aktivní, nebo už vůbec nehrajou... Samozřejmě jsem toho názoru, že i na bhopu by se mohli smazat všechny staty.
Lehce OT..Ja bych nezapočítával staty hráčů Player na aimu... hraje tam denně pod tim nickem desítky hráčů...
Já si myslím že by mělo proběhnout kompletní smazaní statů jump,surf,bhop
Na surf mapách se celkem často opakujou jména jako "Likan AC", "Vikings", "ZEG" apod. Co si pamatuju, ani jeden z nich tu už nehraje (cca před rokem a půl už ne)
Takže já jsem pro pro smazání statů na surfu
E: Neříkám, že tam v tom topu jsou jen neaktivní hráči, třeba burak v top15 (surf_the-gap_chang)
Zakaleny Zrak
02-10-17, 14:42
Lehce OT..Ja bych nezapočítával staty hráčů Player na aimu... hraje tam denně pod tim nickem desítky hráčů...
Potvrdzujem...ale myslim ze v HLstatsX sa to da nastavit aj na ID nie len na Nick,aj ked netvrdim ze by to uplne vyriesilo problem s nickom Player v celkovych prehladoch. Pripadne urobit php script,ktory by nick Player napriklad v urcitych casovych intervaloch mazal z SQL databazy.
Jednoznačně PROTI
Jsi někde v topce? :D
SuperMario
02-10-17, 21:46
Časové topky na jumpu se mazali nedávno a na většině map nejsou ani zaplněné...to je škoda. Mam radši, když jsou v topce kvalitní časy od těch nejlepších a můžu se aspoň pokoušet k nim přibližovat.
Na surf kill 2 mapy top1, na jump a bhop mám tolik času že to prostě nejde si pamatovat... časy který už nikdy nedám :yay:
pls reset
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.