Zobrazit normální verzi : TTT: hitovanie a randomi
14 Penelope VALVE_0:0:75472060 95.103.80.128 SK
http://csko.cz/dema?UPD=kxa63EKC
Na zaciatku si ho randomla ty....Potom si mala 0 karmy a dva zasobniky si vystrielala do hraca potom prisiel on a zabil ta...Za toto ho mam zabanovat asi ne...
Nebanovatelne riesenie in-game.
Nevím, co si o tom mám myslet. 0 karmy můžeš mít pouze když pozabíjíš "jen tak" 3 nevinné, takže mám chápat, že ses natočila sama? Potom jsi do kohosi začala jen tak střílet. V tuto chvíli by se to dalo udělat pouze tak, že ban nedostane buď nikdo, nebo oba. Tudíž myslím, že odpověď je jasná a může se to uzavřít.
Čakala som takúto reakciu. 0-lovú karmu som mala preto, lebo som viackrát zabila daného hráča, ktorí ma hitoval a randomoval. A to že som vystrieľala zásobník, veď som mala 0-lovú karmu a hráči to vedeli, to že ma zabil niekto neriešim. A okrem daného hráča som zabila ešte aj hráča zabiják, ktorí bugoval ostatných hráčov (bug na danej mape zabíja)... avšak to na deme nemám.
OK, in-game. Lock.
Jo, ten bug je opravený, je nastavený aby zabíjel.
Typujem, že sa bug zneužíval? Ale tak nemuselo by to zabíjať, mohli ste za to dávať ban napr. pretože veľa hráčov to zneužíva a buguje naschvál.
Jo, zneužíval se, tak jsem tam hodil blok, který zabíjí. Pokud se tam někdo bugne jednou a zabije ho to, podruhé to už dělat nebude. Ban by byl nepraktický, protože bychom tak neuhlídali vše, toto je nejlepší východisko .
To je pravda...no ale tak zase pokiaľ niekto buguje naschvál, mohlo by sa to nejako riešiť, či?
Tak mu to bude vycházet chvílu a časem mu na to už nikdo neskočí.
E: Asi bych to nijak neřešil.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.