Turnan.
19-09-17, 02:55
Zdravím
Dostal jsem nápad na nový "bonus" do Zombie menu - a to No slowdown.
Tento "bonus" by byl dobrý v momentě, kdy je 1 CT v dobrém, v podstatě "nedobytném kempu"
Kolikrát se mi stalo, že CT mělo celkem bídný kemp, ale díky jeho statům dokázal přežít kolo a co já
si pamatuju, tak BB je převážně o skillu stavění kempů, ale dneska, když tam příjde nějakej
šašek, co neumí stavět kempy, tak vždycky vyhraje, ale jen díky svým statům.
Bonus by se dal použít POUZE v případě když by bylo jen jedno CTčko v teamu (last).
Bonus by stál - 25 bodů a vypršel by, za 5 sekund
Díky za pozornost :happy:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
No a těd ta druhá část témata - NOVÉ PRAVIDLO DO MENU - pojí se s pasivním expením.
Spoustu "hráčů" v dnešní době pasiv. expí (nejen na BB) a tu je problém vtom, že hráči dělají všechno, aby co nejvíc "spolupracovali" (expili) a nejednou se mi stalo, že jsem se dostal do kempu nějakého fuck boye, on běží co nejrychleji k východu, čupne si, a čeká, než ho jeho kamarád zabije . . ....
Tak jsem chtěl navrhnout, jestli by se začalo banovat pasivní expení, třeba na měsíc, nebo nějaké řešení, aby hráči nedělali bordel na serveru.
Díky za pár minut Vašeho volného času :happy:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Co takhle udělat "BOSS" kolo?
Napadlo mně, že už dlouho nebyl na žádném ZM serveru "Boss" a myslím si, že vždycky tak nějak oživil hru i spolupráci hráčů.
Mod by se zapl, kdyby na serveru bylo víc než 5 CTček.
Kolo by začínalo, že se změní background, třeba na nějaký strašně moc deep.
Všechny CTčka by mohly být v jednom kempu.
Čas na stavění by byl o minutu delší.
----------
A těd k Nemesisům :twisted:
Kolo by bylo založeno na 3 různých druhů nemesisů, kteří by se určily podle barvy
1. Nemesis - schopnost regenerace
HP : 35 000 HP
AP : 150
-
Rychlost : 2x rychlejší než CT
Barva : Červená
---
2. Nemesis - schopnost necitlivosti granátů
HP : 50 000 HP
AP :
-
Gravitace : 450
Barva : Zelená
---
3. Nemesis - schopnost šoku
HP : 70 000
AP : 0
-
Rychlost : jak u Tankera
Barva - Fialová
---
Schopnost šoku - lépe řečeno, něco jak na zombie nexonu, akorát by to fungovalo jak na damage zombíkovi.
Opět děkuji za pár minut Vašeho drahoceného času :happy:
Třeba udělat re-view map, protože, když se spawnu na nejdebilnější mapě, vtom nejdebilnějším čase, tak je malá šance nato, abych přežil.
Dostal jsem nápad na nový "bonus" do Zombie menu - a to No slowdown.
Tento "bonus" by byl dobrý v momentě, kdy je 1 CT v dobrém, v podstatě "nedobytném kempu"
Kolikrát se mi stalo, že CT mělo celkem bídný kemp, ale díky jeho statům dokázal přežít kolo a co já
si pamatuju, tak BB je převážně o skillu stavění kempů, ale dneska, když tam příjde nějakej
šašek, co neumí stavět kempy, tak vždycky vyhraje, ale jen díky svým statům.
Bonus by se dal použít POUZE v případě když by bylo jen jedno CTčko v teamu (last).
Bonus by stál - 25 bodů a vypršel by, za 5 sekund
Díky za pozornost :happy:
No a těd ta druhá část témata - NOVÉ PRAVIDLO DO MENU - pojí se s pasivním expením.
Spoustu "hráčů" v dnešní době pasiv. expí (nejen na BB) a tu je problém vtom, že hráči dělají všechno, aby co nejvíc "spolupracovali" (expili) a nejednou se mi stalo, že jsem se dostal do kempu nějakého fuck boye, on běží co nejrychleji k východu, čupne si, a čeká, než ho jeho kamarád zabije . . ....
Tak jsem chtěl navrhnout, jestli by se začalo banovat pasivní expení, třeba na měsíc, nebo nějaké řešení, aby hráči nedělali bordel na serveru.
Díky za pár minut Vašeho volného času :happy:
Co takhle udělat "BOSS" kolo?
Napadlo mně, že už dlouho nebyl na žádném ZM serveru "Boss" a myslím si, že vždycky tak nějak oživil hru i spolupráci hráčů.
Mod by se zapl, kdyby na serveru bylo víc než 5 CTček.
Kolo by začínalo, že se změní background, třeba na nějaký strašně moc deep.
Všechny CTčka by mohly být v jednom kempu.
Čas na stavění by byl o minutu delší.
----------
A těd k Nemesisům :twisted:
Kolo by bylo založeno na 3 různých druhů nemesisů, kteří by se určily podle barvy
1. Nemesis - schopnost regenerace
HP : 35 000 HP
AP : 150
-
Rychlost : 2x rychlejší než CT
Barva : Červená
---
2. Nemesis - schopnost necitlivosti granátů
HP : 50 000 HP
AP :
-
Gravitace : 450
Barva : Zelená
---
3. Nemesis - schopnost šoku
HP : 70 000
AP : 0
-
Rychlost : jak u Tankera
Barva - Fialová
---
Schopnost šoku - lépe řečeno, něco jak na zombie nexonu, akorát by to fungovalo jak na damage zombíkovi.
Opět děkuji za pár minut Vašeho drahoceného času :happy:
Třeba udělat re-view map, protože, když se spawnu na nejdebilnější mapě, vtom nejdebilnějším čase, tak je malá šance nato, abych přežil.