ExitMucq
22-09-17, 17:36
Nazdárek pařmeni.
Tímto dlouhým slohem, bych chtěl požádat o práva na JailBreaku.. tady je něco o mně.
Je mi 18 let, bydlím v Plzni, mám 2 psy jmenují se Aron a Rocky , jsou to pitbullové.
Mám rád dlouhé procházky na kraji rybníků, při měsíčku.
Jsem velmi přátelský, milý, flegmatický člověk.
Důvod o žádosti o admina, je takový, že mám znalosti z crimu. Dělal jsem hlavního hlídače po boku mého věrného kamaráda Angela , který hlídal na nočních směnách se mnou.
Mám znalosti z vězení, kde jsem (jež nahoře uvedeno) dělal hlavního hlídače, co se týče , pečování o vězně, znalosti ohledně pořádku.. apod.
Chtěl bych se stát velmi profesionálním adminem na tomto superportálu, jen z důvodu, že jsem jediný člověk na kotelně, který velmi dobře ovládá aim a všechno okolo něho. Také jsem se stal 2x po sobě nejlepší wipař na světě. Takže si myslím, že vězni by neměli šanci.
Mám schopnosti velmi dobré gramatiky na úrovni EXPERT.
K tomu všemu, mám ještě bonus, mám další schopnost tzv. "amxexpert".
Tzn. že jsem přeborník co se týče pluginu amx.
Dělal jsem admina 3-4 roky na jiném portálu.
Také bych chtěl do celého admin teamu, který aktuálně spí.. přidat dalších 20IQ, což by dělalo celých 100IQ, když sečtu IQ všech adminů dohromady.
Na Kotelně jsem i docela celebrita, jsem něco jako "KotelňáckejJustinTimberlake".
Budu velmi rád, když mi dáte "PRO"..
Protože lepšího admina, než jsem jááá... to už nenajdete.
Máte poslední šanci, přibrat mě, Exita. B)
S láskou, Míra The Ex!T <3
Tímto dlouhým slohem, bych chtěl požádat o práva na JailBreaku.. tady je něco o mně.
Je mi 18 let, bydlím v Plzni, mám 2 psy jmenují se Aron a Rocky , jsou to pitbullové.
Mám rád dlouhé procházky na kraji rybníků, při měsíčku.
Jsem velmi přátelský, milý, flegmatický člověk.
Důvod o žádosti o admina, je takový, že mám znalosti z crimu. Dělal jsem hlavního hlídače po boku mého věrného kamaráda Angela , který hlídal na nočních směnách se mnou.
Mám znalosti z vězení, kde jsem (jež nahoře uvedeno) dělal hlavního hlídače, co se týče , pečování o vězně, znalosti ohledně pořádku.. apod.
Chtěl bych se stát velmi profesionálním adminem na tomto superportálu, jen z důvodu, že jsem jediný člověk na kotelně, který velmi dobře ovládá aim a všechno okolo něho. Také jsem se stal 2x po sobě nejlepší wipař na světě. Takže si myslím, že vězni by neměli šanci.
Mám schopnosti velmi dobré gramatiky na úrovni EXPERT.
K tomu všemu, mám ještě bonus, mám další schopnost tzv. "amxexpert".
Tzn. že jsem přeborník co se týče pluginu amx.
Dělal jsem admina 3-4 roky na jiném portálu.
Také bych chtěl do celého admin teamu, který aktuálně spí.. přidat dalších 20IQ, což by dělalo celých 100IQ, když sečtu IQ všech adminů dohromady.
Na Kotelně jsem i docela celebrita, jsem něco jako "KotelňáckejJustinTimberlake".
Budu velmi rád, když mi dáte "PRO"..
Protože lepšího admina, než jsem jááá... to už nenajdete.
Máte poslední šanci, přibrat mě, Exita. B)
S láskou, Míra The Ex!T <3