Zobrazit normální verzi : omlouvÁM SE LUccy ale jsem ožralej
Luccy prosím dej u´mi unban ,uy nebudu spamovat přísahám.
Musíš to pochopit ,miluju tě ♥
zombiemage^^
10-03-12, 22:43
Si teda hodně věříš :D :D :D
hej oni mi stejnak dali na JB FK a NIKDO to neřeší ,chcu uncban miláčku ♥ prosím iž budu hodněj
hej mámí prosím dej mi unban x((((((((((((((((((
hej mámí prosím dej mi unban x((((((((((((((((((
teba nemam rad! :D
do píč* je tu luccy _ sakra
jste kotelna cela na ************************************************** ******* admini na hov******************* a forum taky na ho***************
Myslim že to stačí na ban na forum a lock.
proc když me tu nikdo neposlucha ,a nwm proc by jste to delali ,jsem opitý tak co ,ale když mi furt davaji a JB FK tak co mám delat ,už me to sere ,nadminu jak doprdel* a nikdo se o to nestará ....
Když seš ožralej tak nemáš co lízt na počítač. Tvoje blbost.
a co jako ,platím tu vip jako kretén a je to celé na hovn* a co se tu sereš do komentu ,píšu tady Lucce a ne tobe....a žádná blbost to neni ,normálne se ovladam ,ale kdž furt dostavam FK tak za to nemuzu ,priste dam screen ,neboj te .
Tak proč si to VIP platíš když je to na hov..? Jestli chceš psát jen Lucce, tak od toho jsou tu soukromé zprávy.
Si nějaký chytrý admin prosím tě ,radči nepiš nebo si tě najdu ...chcu prostě aby jste to řešili ,kotelna celá padá cím dál víc dolů
AnnoyingGreg
10-03-12, 23:39
Když si z ni ale bude dělat tuhle prdel přes SZ, neuvidime to my. Potom to přece nema efekt. *yes*
Bež se radši vyspat, než tu začneš psát ještě větší nesmysly.
Tvoje vina, že chodíš ožralý na jb, ban nemám důvod proč zkrátit spíš prodloužit za to co jsi tu psal ...
Cegan z Lesa
10-03-12, 23:46
Kdo je pan? Zetresko je pan. NEhehehehehehe. Ahoj.
co do mě valíte ,právě snížit ban ,davaj mi FK ,píšu to tam jak dement a misto toho by si to měla řešit tak mi das ban co ? to jste admini ? co dělate tvl ,si kuříte čurák* ? já mám pravdu ,jenom to nechcet potvrdit ,jenom se kryje te a nic vic ,kdybych dal FK adminovi tak hned ban ...
furt to schytáme mi ,budte radi že tu hrajem a kupujeme si tu vip ,blbých 30 kč na mesíc a jeste nas fakuje te ,nic neřešíte ,... mám přijmeni Kotlar tak jsem Kotul bracha tak ticho ..
Ty dnes radši nepiš, jdi spát a dovi za 3 dny.
Jinak co vím, když je FK tak není normální spamovat 40x FK ...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.