Zobrazit normální verzi : Hledam Chlapa Na Sex --> Burak
HledamChlapaNaSex
25-10-17, 22:23
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas 4 tydnu, 5 dnu, 19 hodin, 6 minut a 50 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '44660'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Voicechat spam - neuposlechnuti upozorneni, nasledne nevhodne chovani, historie'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Hledam Chlapa Na Sex >
[AMXBANS] Tvuj nick: Hledam Chlapa Na Sex
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.181.114.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.181.114.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Burak >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Trouble in Terrorist Town 2 (de_westwood)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
foxo dropped
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj k
Poznamka:
Co to ma zase byt?? Za to, ze tam nevinni zabiji detektivy, se ban nedava... Ale me si chytnou za to, ze tam s mym mladsim kolegou jedeme rap bitky ve voicechatu.
Upozornil jsem vás přes bílý chat, vy jste se na 5 sekund utišili, ale hned jak text zmizel, začali jste zase mlet jakési blbosti do mikráku. Dal jsem vám bany na 3 - 8 hodiny (teď nevím, kolik přesně to bylo) a ty jsi začal, že co si to dovoluju, že jsi kokot a podobné výrazy. To už jsem vás měl plné zuby a šel jsem si po jistotu omrknout historii. Tam jsem viděl tvou až nechutně velkou historii banů, tak jsem ti jednoduše dal ban na 35 dní s tím, že jestli se do příště neuklidníš, bude to perma na ttt.
Jak i ostatním, tak i tobě dám nabídku. Jsem ochoten ti zkrátit ban na 5 dní s podmínkou, že jestli se to bude opakovat a ještě jakkoliv porušíš pravidla, dostaneš ban minimálně na 2 měsíce, souhlasíš s tím?
Voice chat ve hře je snad od toho, aby jste si tam dělali nějakou "rap" párty?
Tebe znám z TTT moc dobře a měl jsi ode mě 3 bany a spamování voicu je u tebe na denním pořádku.
Burák ti dal nabídku, kterou když příjmeš, tak ji stejně porušíš, tak zvaž, jestli chceš nyní 35 dní nebo chceš poté 2 měsíce.
Proti skrateniu aj odomna tam mas bany a na servery je stebou len problem...Ale je to teda na Burakovi ako sa rozhodne
Deda z Depa
26-10-17, 15:58
Jsem proti Ub Í do mě se tento hráč navázel na jb...nahlásil jsem ho poté gregymu
http://csko.cz/forum/showthread.php?60043-Hledam-Chlapa-Na-Sex-Burak
Možnost zkrácení banu tímto padá.
HledamChlapaNaSex
26-10-17, 23:11
Teraz pojďeme tak:
Ban mi klidně sniž (jakože jo). Ale jakmile se tam zjeví serverem oblíbený Kakenspritz, tak se s ním začnu navzájem randomovat, Tonko mě seřve a já seřvu jeho, Psyxo bude chytat na mě zase rage, že ho pronásleduju a lákám na death station + že detektivové randomují a seřve za to mě (to je dobře), pak s Itachim tam nedáme pokoj v talkingu (ale od toho je /mute, pokud to vůbec funguje), na mapě cs_estate se naštěstí blikat může (Frisco mi to povolil a Psyxo mě za to randomoval každé kolo). Pak na mě budou chodit stížnosti, že beru věci do svých rukou (to je tak, když zrádce to trollí, detektiv se odpojí a nevinní mají v píči, tak cca 30 sekund před koncem kola začnu killit všechny kolem, bo nikdo do té doby ještě nechcíp a už mě dál nebaví čekat). Jeden admin s tím dokonce souhlasil. A pak nakonec sem hodím mého dobrého šukacího přítele Ing.Yvory, kterej je nasranej už z toho, že jsem se připojil...
Teraz pojďeme tak:
Ban mi klidně sniž (jakože jo). Ale jakmile se tam zjeví serverem oblíbený Kakenspritz, tak se s ním začnu navzájem randomovat, Tonko mě seřve a já seřvu jeho, Psyxo bude chytat na mě zase rage, že ho pronásleduju a lákám na death station + že detektivové randomují a seřve za to mě (to je dobře), pak s Itachim tam nedáme pokoj v talkingu (ale od toho je /mute, pokud to vůbec funguje), na mapě cs_estate se naštěstí blikat může (Frisco mi to povolil a Psyxo mě za to randomoval každé kolo). Pak na mě budou chodit stížnosti, že beru věci do svých rukou (to je tak, když zrádce to trollí, detektiv se odpojí a nevinní mají v píči, tak cca 30 sekund před koncem kola začnu killit všechny kolem, bo nikdo do té doby ještě nechcíp a už mě dál nebaví čekat). Jeden admin s tím dokonce souhlasil. A pak nakonec sem hodím mého dobrého šukacího přítele Ing.Yvory, kterej je nasranej už z toho, že jsem se připojil...
Simtě, už to nehul.
HledamChlapaNaSex
26-10-17, 23:59
Jenže to se fakt děje. Nepotřebuješ bejt znásilněnej bezdomovcem, abys věděl, co je to metro.
BTW nejseš ty ten, jak jsem tě randomoval??
Tahle debata nikam nevede a rovnou to lockněte, než to bude ještě horší.
http://csko.cz/forum/showthread.php?60043-Hledam-Chlapa-Na-Sex-Burak
Možnost zkrácení banu tímto padá.
Můžete uzavřít.
Vím, jenže ne vše se dá uzavřít hned. To že to napíšete neznamená že to jen tak jde. Je tu nějakej systém
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.