Zobrazit normální verzi : Ban za TK.
The Frisco
11-03-12, 10:49
Zdravím,včera jsem dostal ban za neúmyslný MTK. (Myslel jsem,že už se máme přejíždět na skůtrech.Ale ještě ne..)
Ban jsem dostal na 3 dny. Což je pěkná kravina,jelikož normálně se dává na den..(Jak dostal hráč předemnou..)
Proto bych chtěl požádat aspoň o zkrácení banu. (Tedy na jeden den,momentálně už jen 11 hodin.)
Jméno ve hře: The Frisco
SteamID: VALVE_0:0:425962183
Udělen: 10-03-2012 - 21:30
Délka banu: 4320 minut
Důvod: Multi TK
BAN dal Admin: grifin (grifin)
Díky..
The Frisco
11-03-12, 10:51
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 23381 )
[AMXBANS] Mas 2 dnu , 11 hodin , 39 minut a 55 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' multi tk '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : The Frisco
[AMXBANS] Tvuj nick : The Frisco
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 425962183
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 425962183
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 88.100.76.18
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 88.100.76.18
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : grifin
[AMXBANS] Server : Kotelna - JailBreak | csko.cz ( jb_mountains )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Jen bych se chtěl zeptat, kolik lidi dostalo MTK? Protože je jasné, že od počtu se odvíjí délka banu.
The Frisco
11-03-12, 10:57
4-5 .. Ale bylo to opravdu neúmyslné,myslel jsem,že už se hraje.
4-5 .. Ale bylo to opravdu neúmyslné,myslel jsem,že už se hraje.
pokial to nevidel.. a ti ten ban dal.. tak by ti unban mal dat :)
pokial si to urobil umyselne , a to videl tak ban by si mal mat.To zavisi od admina mohol ti dat kludne aj na tyzden.
The Frisco
11-03-12, 11:12
Tak CT vymysleli hru,že do samotky dají 4 skůtry a budeme se přejíždět. Já myslel,že hned jak tam vlezeme,tak se máme přejíždět,ale asi ne .. :D
Tak CT vymysleli hru,že do samotky dají 4 skůtry a budeme se přejíždět. Já myslel,že hned jak tam vlezeme,tak se máme přejíždět,ale asi ne .. :D
zavisi podla situacie... grifin ked tu bude sa k tomu vyjadri
3k a Jerry
11-03-12, 11:47
yEs .. Řekl sem všichni děte do samotky, kdo nastartuje skutr kill a že začnete na slovo teď, srazils prvníko říkal jsem at ešte nepřejíždíš a pak si zabil dálších 5..
Ale ban na 3dny je taky dost :(
pěkná blbost tohle vůbec trestat, ta hra vás má vtáhnout do vězeňskýho prostředí -> vrazi, násilníci, vyvrhelové bez kouska citu..., který jsou schopný použít veškerý prostředky ke zbavení se soupeřů/protihráčů, imo je banování teamkillu na Jailu (opakuju, na jailu) kravina, která by se měla zrušit, lebo v normální věznici se asi taky podle pravidel na 100% nehraje
Asi tak zabiješ protihráče a už admin banuje,by mě zajímalo co udělá admin kterej dá TK,výjde z toho bez trestu.
4-5 TK je moc a nikto nevie či to bolo úmyselné alebo nie,myslím že viac hráčov si myslí že to bolo naschval,podla mňa si ban dostal zaslúženým dôvodom.
pěkná blbost tohle vůbec trestat, ta hra vás má vtáhnout do vězeňskýho prostředí -> vrazi, násilníci, vyvrhelové bez kouska citu..., který jsou schopný použít veškerý prostředky ke zbavení se soupeřů/protihráčů, imo je banování teamkillu na Jailu (opakuju, na jailu) kravina, která by se měla zrušit, lebo v normální věznici se asi taky podle pravidel na 100% nehraje
Už som o tom písal asi 3 krát. Tiež som za zrušenie. Je to len ich blbosť, že sa nechali zraziť. Assault sa odstránil (hlavne kvôli tomu autu). Keď je niekto totálne gramblavý a nevie sa vynhúť skútru, ktorému sa dá vyhnúť aj walkom, je to len jeho chyba (myslím to celkove, nie len tento prípad).
+ povolilo sa TK u CT, ale u T sa banuje jedna radosť. Why?
3k a Jerry
12-03-12, 13:39
Jsem taky pro zrušení..
I když u těch náhod jak to tam někdo bude mačkat.
tak je to neschopnost ct uhlídat si vězně
tak je to neschopnost ct uhlídat si vězně
V niektorych pripadoch. Ked je HVD ct su v zbrojke a nemozu veznov ovplyvnit. Vtedy pada najviac tk.
3k a Jerry
12-03-12, 15:28
Nemají tam co lozit ..Jen blb ti při HVD vleze pod náhodu.
tak když si tak retardovaný a lezeš do boxu nebo se nedokážeš vyhnout autu, potom radši zůstaň v cele, tam se ti nic nestane
3k a Jerry
12-03-12, 15:55
Souhlas..
The Frisco
12-03-12, 23:22
Unban jsem nedostal,takže už to můžete locknout..Zbyteřné něco řešit,stejně si z toho nikdo nic nevezme..
V niektorych pripadoch. Ked je HVD ct su v zbrojke a nemozu veznov ovplyvnit. Vtedy pada najviac tk.
Tu zrovna platí na 120% to, čo písal Karlos.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.