Zobrazit normální verzi : Banlist lŽe??????
HledamChlapaNaSex
26-10-17, 21:27
TTT ---- Díval jsem se na banlist a mám tam nějak málo banů (počítám všechny jména, za které jsem na TTT hrál). Přitom si ale moc dobře pamatuji, že během září a začátkem října jsem dostával ban každej den (buď na celej den nebo několik hodin).
Nejvíc banů jsem schytal od Frisca :3 <3 Teda mám taký dojem (strávil tam se mnou nejvíc času) <3 <3
Co si o tom myslíte???
Myslím si o tom to, že těch banů máš tak moc, že se divím, že jsem ti ještě nedal permu.
Nejspíš neumíš hledat, ne všechny bany jsi měl na nynějším jméně, dohledej si to dle IP,ID. P.S. špatná sekce.
Co si o tom myslím? Řešíš zbytečnosti, měl bys být rád, když už by se jednalo o chybu.
HledamChlapaNaSex
26-10-17, 21:31
Právě že jsem hledal na ID a IP a všechny jména, za která jsem hrál.
Deda z Depa
26-10-17, 21:54
BTW. jsem za PERMU ... také to hráče co kazí hru svou "inteligencí" tu nikdo moc nechce
HledamChlapaNaSex
26-10-17, 22:03
To si jenom myslíš. Perma je na hovno. Každej randomák se musí uprgradeovat. Teď místo randomů beru věci do svých rukou. Jeden z adminů mi to dokonce i uznal, když jsem mu tam zdělil příběh o tom, jak na to zrádce sral, detektiv se odpojil a neviní měli v píči...
Deda z Depa
26-10-17, 22:18
Pro info... já tu nepíšu o tom jak jsi se zachoval. Ale o tvém chování viz. chat a voice... nadávky... a to velké, opakovaně. Nedivil bych se kdyby jsi tu permu dostal.
Pravdepodobne si zle pamätáš. Treba hľadať hlavne na základe ID a IP. To však nemusí sedieť, nakoľko si ich možno mohol mať aj iné. Mal by si len čisto ty sám vedieť, za čo si bany podostával, uvedomiť si chyby a poučiť sa z nich.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.