Zobrazit normální verzi : Jailbreak-CT
Ahoj, mám dotaz, jestli by jste mohli zrušit mod sparta... Proti T je to nespravedlivé v tom důvodu, jakože CT si vylezou na např.: bazén nebo věž a tam si vylezou někam do výšky a střílejí na T a samozřejmě, že z té výšky automaticky dostanou HS a většinou se k CT ani nedostanou.Tímto dotazem se ptám, jestli by to šlo nějak upravit nebo úplně zrušit.. díky za každou odpověď..
Amazing-Zajic
12-03-12, 15:21
Kotle, já mám návrh že by se to nemuselo rušit, ale pouze upravit pravdila...Např CT nesmí býti na jednom místě déle jak minutu...
Kotle, já mám návrh že by se to nemuselo rušit, ale pouze upravit pravdila...Např CT nesmí býti na jednom místě déle jak minutu...
Alebo tam dat campmeter len pri spartamod a ak by islo uz nad 80% zacalo by brat hp a obrazovka by bola cierna cize by nic nebolo vidno.
D!!!!n3r [MaMLas] :x
13-03-12, 17:25
I-Mouse to je dobrý nápad ale ja by som dal že napr. na 70% uberá pomali HP a až na 80% čierna obrazovka
The Frisco
13-03-12, 18:06
Rozhodně nerušit. To že se to nelíbí jednomu hráči neznamená,že se to nelíbí většině. Když se připojím,tak tam hráči neustále spamují Spartu,spartu.. :D
D!!!!n3r [MaMLas] :x
13-03-12, 19:52
OK ja hovorím za seba vieš Frisco
Taky jsem pro zachování, jen ten camp meter by se opravdu hodil při spartě.
No ten campmeter hej ale rusenie NIE sparta mod je dobry aj pre CT aj T len tie strechy a kempy no...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.