Zobrazit normální verzi : ElectriK --> Hapalicek
Dostal som od admina (HAPALIČKA) ban na 180 min.. dúvod údajné fj +Vlastný názor.....Prosim o unban +ospravedlnenie....
Detaily banu detaily
Hráč ElectriK
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:1906140940
IP adresa 95.103.145.73
Udělen 07-11-2017 - 19:08
Délka BANu 180 minut
Vyprší 07-11-2017 - 22:08 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 2 hodiny 55 minut ještě zbývá )
Důvod FJ a nejsem kokod ani rasista :)
BAN dal Admin AlkoKolik (Hapalicek)
BAN dal Server csko.cz | Hide & Seek (hns_tyo)
Předchozí bany 0
Ty se omluv mu, my se tady s tebou párat nebudem.
Mam tě na salámu chlapče, zkoušel jsem bejt hodnej a neřešit ty narážky na moji osobu, ale při opakovaném FJ sis to hold zasloužil i s prodloužením :)
Ešte ako T utekal som a týpeček ma tam fishoval.. pohoda to nevidel ale ja si po začiatku kola idem skočiť pár jumpov tak to je tresné....jak žiada o ospravedlnenie tak to si priznám to stým koko*** a rasistom som prehnal ale mal som dúvod....ale jak to vidí na 180 min. ban tak prosím....ale od tejto doby budem hrať jak čurák. :) príjemný zbytok dňa.
opakovaném FJ opakovaným ?? to že nevidím T a skáčem na surf je opakované fj alebo fj ?? a za tu urážku sorry za ňu sa ospravedlnujem som si vedomí že som to prehnal ale prosím ta nebolo opakované.
Ban za FJ dávám na hodinu + ty nemístná slova ti přidala 2 hodiny.
To je ještě celkem fajne podle mě, hraj si příště jak uznáš za vhodné, ale počítej stím že se i potom já přizpůsobím :)
E: Varování v chatu první round, následně slay další round a odepíšeš mi že na to mrdáš dokud budou fishovat, poslední kolo znova FJ... To vážne není opakované..
Tímto sem se vyjádřil a nazdar.
ale od tejto doby budem hrať jak čurák. :)
Možná kdyby si přišel, slušně se omluvil, tak by si i ten UB i dostal, ale za tohle chování myslíš, že okolo budou všichni skákat jak ty pískáš?
To som nenapísal ale vadí mi že fishovať sa može ???mne je jedno ten ban ale fishovanie alebo fish sa nebanuje ??, toto je príklad ??
Banuju všechno od Fishe/Blocku/FJ atd.
Ale nemůžu vidět všechno, jelikož sis skákal FJ na CT spawnu tak tebe sem viděl neustále.
Jak psal Gregy byl jsem ochotnej ti snížit/zrušit BAN, ale tenhle přístup kterej sis zvolil se mi nelíbí takže si počkáš.
PLS o Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.