Andrejooo11
27-11-17, 22:26
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'wh ab by Charlie:)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < :7KundyMrdal:7 >
[AMXBANS] Tvuj nick: :7KundyMrdal:7
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:624412369
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:951656486
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 87.197.113.196
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 87.197.113.196
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < ;whab >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Mega pub (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
SK_ORINO_1994 killed gulo with mp5navy
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Poznamka:
Takze na 1.6 som dosiel asi po roku a pol dokonca som si kupil aj vip zmenil som si meno na moje co som tu maval ked som tu mal ako malej ... co je troska vulgarnejsie , no nikto ma neupozornil ani pred tym ani teraz co som dako tyzden a daco hral na zmenu :) ( :7kundyMrdal:7 )
A dnes to zapnem a perma :O na moj milovany paintball hlavny dovod preco hram :) a som tun
Neviem cim to je , ale je to blbost !!!
Aktivni BANy
Datum Hrac Admin Duvod Delka
19-11-2017 - 17:25 :7KundyMrdal:7 ;whab wh ab by Charlie:) Trvaly
Celkem aktivnich BANu (1)
Datum Hráč Admin Důvod Délka
25-03-2014 - 21:12 :7KundyMrdal:7 No name, no fame Zmen si nick, pak prijd 30 minut
To meno rozumiem , pretoze som sa stym raz dotahoval no napokon som nezaznamenal problem uz a toto nechapem aim ??? bot na paintballe ??? sak to je smiesne ? tam je to uplne na nic pretoze musis mierit vyssie je to oto lepsie pretoze to nie kazdy vie odhadnut a podobne :)
Preto by som sa chcel spytat jak sa toto da riesit ? je mozne bannutie koli mojej ip ? , lebo pri zmene mena mi vsetko ide co tiet nechapem jak to ... co sa deje
ci problem nenastal zmenou mojej ip , alebo nieco :)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'wh ab by Charlie:)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < :7KundyMrdal:7 >
[AMXBANS] Tvuj nick: :7KundyMrdal:7
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:624412369
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:951656486
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 87.197.113.196
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 87.197.113.196
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < ;whab >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Mega pub (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
SK_ORINO_1994 killed gulo with mp5navy
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Poznamka:
Takze na 1.6 som dosiel asi po roku a pol dokonca som si kupil aj vip zmenil som si meno na moje co som tu maval ked som tu mal ako malej ... co je troska vulgarnejsie , no nikto ma neupozornil ani pred tym ani teraz co som dako tyzden a daco hral na zmenu :) ( :7kundyMrdal:7 )
A dnes to zapnem a perma :O na moj milovany paintball hlavny dovod preco hram :) a som tun
Neviem cim to je , ale je to blbost !!!
Aktivni BANy
Datum Hrac Admin Duvod Delka
19-11-2017 - 17:25 :7KundyMrdal:7 ;whab wh ab by Charlie:) Trvaly
Celkem aktivnich BANu (1)
Datum Hráč Admin Důvod Délka
25-03-2014 - 21:12 :7KundyMrdal:7 No name, no fame Zmen si nick, pak prijd 30 minut
To meno rozumiem , pretoze som sa stym raz dotahoval no napokon som nezaznamenal problem uz a toto nechapem aim ??? bot na paintballe ??? sak to je smiesne ? tam je to uplne na nic pretoze musis mierit vyssie je to oto lepsie pretoze to nie kazdy vie odhadnut a podobne :)
Preto by som sa chcel spytat jak sa toto da riesit ? je mozne bannutie koli mojej ip ? , lebo pri zmene mena mi vsetko ide co tiet nechapem jak to ... co sa deje
ci problem nenastal zmenou mojej ip , alebo nieco :)