Zobrazit normální verzi : Žádosť o práva/JailBreak
Ahoj moje meno je Matej vek 11rokov mám rád ludí ktorý nemajú próbel proti deťom a stíkam sa s luďmi ktorý hociajako nadávaju na deti a nemám rád takých ludí a chcel by som ich aby nikdo za to trestal.Tak konečne na tomto portáli nemám žiadné prohriešky a teras či všetko spňujem:
Vlastnim original hru:Splňujem Banlist:
Žiadný diár banu!! Nahráno: 12mesíce na nonsteamu - Steam Id:STEAM_0:0:211526461 Meno steam:CFoller Hellcase.com To je asi všetko keď niečo som zabudol tak prosím dodajte mi to a ja si to doplnim
A věk? Opravdu myslíš, že budeš mít respekt v 11ti letech před hráčema jakožto admin?
Zdravím,
tvoj vek je mínus. Samozrejme vek nič neznamená, ale 11 rokov nie je dostatočne si myslím. Ešte nejakú chvíľku s tým počkaj. Taktiež prednedávnom si si kúpil steam a taktiež dnes si sa dozvedel, že je otvorený nábor na JB. Hlás trošku viac, na steame ma máš, ale teraz to nie je ono. Takže ja som v tomto prípade PROTI
Ano mylslím si a zato že mám 11rokov tak nemusia nadávať na všetko hráči ktorý majú viac +18 nadávaju luďum -12 a nemám rád takýchto ludí a opakujem že maju byť potrestaní.
A za to že mám 11rokov nemusíš chceď dávať Proti [/COLOR] Kvôli veku (:
Grakon2702
28-11-17, 14:51
Ahoj, jedenáctiletý kluk, který ještě není ani na druhém stupni základní školy, nemůže zastávat žádnou vedoucí funkci. Jednak bys neměl absolutně žádný respekt a jednak nemůžeme u lidí tak nízkého věku počítat se schopností racionálního uvažování a řešení problémů. Takže ano. Nízký věk je opravdu důvodem k proti. Já dávám taktéž své proti kvůli nízkemu věku a navíc taky kvůli tomu, že tě ze hry ani neznám.
Ahoj, jedenáctiletý kluk, který ještě není ani na druhém stupni základní školy, nemůže zastávat žádnou vedoucí funkci. Jednak bys neměl absolutně žádný respekt a jednak nemůžeme u lidí tak nízkého věku počítat se schopností racionálního uvažování a řešení problémů. Takže ano. Nízký věk je opravdu důvodem k proti. Já dávám taktéž své proti kvůli nízkemu věku a navíc taky kvůli tomu, že tě ze hry ani neznám.
Presne tak,proti taktiez je na to velmiii skoro..
Ok chápem admin nebudem ale zato že nemám vek tak nemusely by ste všeci dávať PROTI A tak viem že aj keď budem mať 15let zadám žádosť nanič lebo všeci budete mať niečo proti mne... A inak Cp.Vall-123 ťa podravuje Operak (:
Nízký věk určitě není nepřekonatelná překážka, avšak ve tvém případě bych si ještě nějaké ty roky počkal. Admin by měl mít u hráčů nějaký ten respekt, který se částečně podepisuje na tom, jak daný admin píše a jestli vůbec umí složit smysluplnou větu. Když pominu věk, tak: hlášení na fóru žádné a nikdo si tě nějak nepamatuje. Takže jak jsem psal, pár let bych ještě počkal, proti.
Chápem nechcete mať admina 11ročného... LEbo admini maju nad 15...
Upřímně, admina můžeš mít i pod 15, ale už jen podle toho, jak píšeš, dokážeme rozhodnout, že na to nemáš.
PROTI - viz.výše.
A dávám proti, hlavně kvůli věku. Sory, ale jsi prostě děcko, co nemá páru o tom, jak jednat s lidma a vytvořit si respekt jak u adminů, natož u hráčů.
Ok skúsim to tak o rok (:
Lebo nechcete mať skoro 12ročných v ATEAMU
Neviem ci ti ten rok pomoze daj tomu aj viac :)
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.