Zobrazit normální verzi : Prosím o UNBAN
marekhanus
16-03-12, 23:04
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat co znamená ' Wallhack ' ..Jak je možné že jsem dostal BAN úplně na jinný nick než mám????Proto vás prosím o unban.Děkuji a doufám ,že mi dáte unban moc prosím.Miluju váš server.:)
nick : CSKO-MAREK
ip : 89.190.90.1
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 23549 )
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : marek-cze
[AMXBANS] Tvuj nick : CSKO-MAREK
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 213011713
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 213011713
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 89.190.90.1
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 89.190.90.1
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Johny Pampeliska
[AMXBANS] Server : Kotelna - Fy | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
To je podle tebe jinej nick ?
Jinak počkej na demo od Děfky Pampelišky :)
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 213011713
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 213011713
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 89.190.90.1
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 89.190.90.1
To, že si změníš nick, neznamená, že to nejsi ty. Pampleiška vždy banuje právem, myslim, že nemáš šanci dostat UB.
marekhanus
17-03-12, 11:51
Ano jmenuji se CSKO-MAREK ale se jménem marek-cze sem v životě nehrál!!!A ještě jste mi neřekli co znamená ten ' Wallhack '... Co to znamená????A můj kamarád se jmenuje taky Marek a spal u mě a hrál CS...Prosím UNBAN
Tak dej kamarádovi přes pusu, a řekni mu ať ti koupí steam, tady si už jinak nezahraješ.
marekhanus
17-03-12, 15:14
Prosím aspoň mi ho zkraťte.prosím.Já si to třeba nějak odpracuji a nebo mě to zraťte třeba na rok prosím.
Prosím aspoň mi ho zkraťte.prosím.Já si to třeba nějak odpracuji a nebo mě to zraťte třeba na rok prosím.
Rozbij kámošovi hubu. Kdybych ti ho zkrátili, tak by to bylo nefér vůči ostatním.
marekhanus
17-03-12, 22:38
OK ale když rozbiju kamarádovi hubu co si tím pomůžu když nebudu moct na CSKO???...Hej Pampeliška se drží stranou ,já bych chtěl vidět demo nebo co to je....
Johny Pampeliska
17-03-12, 23:37
Jdu najít to demo....
Edit : Chtěl jsem tě zabanovat už na fy_snow když jsi tam dával nehorázný díry a já pak šel do spectu tedy, jen jsem nestačil točit demo, protože se hned měnila mapa a tak jsem točil až tu další mapu.
Jinak na tvojí ip je už několik předchozích i aktivních banů za wallhack.
demo: http://csko.cz/dema/upload/dir/marekcze.dem
marekhanus
18-03-12, 11:21
Mě to nejde otevřít.A jak můžu mít ban za hacky když hraju CS 1.6 Standalone...A ten je proti heckový.....A kde mám ban za ten nějaký wallhack?????
Stáhni si demo, dej ho složky cstrike, pust CS, stiskni konzoli ( je to tlačítko pod Esc vlevo nahoře ) a do ní napiš viewdemo marecze
marekhanus
18-03-12, 18:07
Píše mi to Viewdemo: couldn't load demo marekcze.dem. Já nevim co s tím ,nevim co je wallhack,nevim proč mám ban.Stáhněte si CS 1.6 Standalone a uvidíte že je anti hackový..Tam hacky nejdou ,chápete????
No jo furt... dal si to demo do složky cstrike ?
My nepotřebujeme nějaký CS 1.6 standalone....
marekhanus
19-03-12, 19:34
Jo dal
Jo dal
Skus viewdemo marekcze, pretoze zeus napisal marecze :-)
marekhanus
24-03-12, 23:31
ja dal marekcze
marekhanus
24-03-12, 23:44
OK koukal jsem na demo ale nevim co jste tam viděli já mám akorát dobrý postřech a mám bedničky takže slyšim i kroky když někdo jde. :)
Od kdy umíš rozluštit z bedýnek kroky ???
AlternativníPravda
25-03-12, 09:49
je MAGický
marekhanus
25-03-12, 11:34
Hele čupnu si a když někdo běží tak to je asi slyšet ne ?? :)
Ty vole :D ty jsi to zabil :D jak můžeš z bedniček poznat jestli ti jde z prava, nebo z leva, popřípadě jak daleko je, jestli hned za prvním rohem, nebo až někde dále na mapě :D to jsi fakt týpek
http://mego.o106.com/2010/files/mega-sluchadla-ulet.jpg
Pouziva toto ne?
tak to me dostalo a ja mam furt sluchatka aspon vim kde delam chybu:D
http://mego.o106.com/2010/files/mega-sluchadla-ulet.jpg
Pouziva toto ne?
To už chápu, že mu to přijde normální :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.