Lageris
22-12-17, 17:13
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Duvod banu: 'abh'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < LAGER!S >
[AMXBANS] Tvuj nick: LAGER!S
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:91678095
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:91678095
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 84.47.31.83
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 84.47.31.83
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < lurky >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Bhop
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Poznamka:
Dobry den nechcem vas niako nastvat viem co som hovoril, ale ked mne to neda.
Mohol by som prosim vas pekne dostat UB opsravedlnujem sa za maju demenciu a "cheaty" za tych 7 mesiacov som sa dost poucil tak by som vas chcel poprosit aspon o zvazenie mojho unbanu.
Slubujem ze somnou nebudu problemy aj ked to bude asi nemozne , ale pokusit sa o to mozem.
V minulosti somnou boli problemy priznavam, za moje spravanie som aj dostal to co som mal. Teraz som uz kludnejsi vyspelejsi a menej agresivny. ASPON to zvazte a Hapa prosim aspon ked idu tie vianoce urob mi radost a daj mi sancu.
Som uz nedockavy 7 mesiacov je doba dlha.
Dakujem vsetkym aspon za zvazenie, a aspon o vyjadrenie lurkyho a HAPALICKOVI že bude na moju žiadosť milší a menej prísny
LAGER!S
ps CSKO som od môjho banu nezapol len tak pre informáciu :-(
[AMXBANS] Duvod banu: 'abh'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < LAGER!S >
[AMXBANS] Tvuj nick: LAGER!S
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:91678095
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:91678095
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 84.47.31.83
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 84.47.31.83
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < lurky >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Bhop
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Poznamka:
Dobry den nechcem vas niako nastvat viem co som hovoril, ale ked mne to neda.
Mohol by som prosim vas pekne dostat UB opsravedlnujem sa za maju demenciu a "cheaty" za tych 7 mesiacov som sa dost poucil tak by som vas chcel poprosit aspon o zvazenie mojho unbanu.
Slubujem ze somnou nebudu problemy aj ked to bude asi nemozne , ale pokusit sa o to mozem.
V minulosti somnou boli problemy priznavam, za moje spravanie som aj dostal to co som mal. Teraz som uz kludnejsi vyspelejsi a menej agresivny. ASPON to zvazte a Hapa prosim aspon ked idu tie vianoce urob mi radost a daj mi sancu.
Som uz nedockavy 7 mesiacov je doba dlha.
Dakujem vsetkym aspon za zvazenie, a aspon o vyjadrenie lurkyho a HAPALICKOVI že bude na moju žiadosť milší a menej prísny
LAGER!S
ps CSKO som od môjho banu nezapol len tak pre informáciu :-(