Zobrazit normální verzi : Problém se steam CSkem.
KiatheKing3
23-12-17, 11:21
Zdravím, nedávno jsem si koupil na steam Counter Strike 1.6. Když jsem ještě byl nonsteam tak mi to nepadalo, šel mi voice chat a všechno.. Teď když na steam csku zmáčknu voice tlačítko, vypne se kompletně celej steam se hrou. A nebo jdu na jailbreak a hraju tak minutu, všechno se sekne a spadne to. Taky nutno podotknout, že mam Win XP. Ale taky znám hodně lidí, co hrajou na steamu steam csko a jede jim voice, všechno nic nepadá. Na tom non steam co jsem měl tak mi všechno fakalo.. Pokuď by se tu někdo našel, kdo by mi dokázal pomoct, tak mi poraďte prosím. Díky.
Máš 32bit verziu alebo 62bit ?
KiatheKing3
25-12-17, 00:47
Prčic, jak to zjistím? :D Já jsem v tomhle takovej em... "Amater" :D
TlustejFatty
25-12-17, 10:07
1. Běž do Tento Počítač
2. Vlastnosti systému
3. Typ systému a tam to máš napsané jestli 32bit nebo 64bit
KiatheKing3
25-12-17, 12:24
Jo a jak to změním? :D
KiatheKing3
26-12-17, 16:37
Nevěděl by někdo jak na steamu nainstalovat 32BIT verzi Cska? Nebo jak změnit verzi cska? Dost by mi to pomohlo díky.
32 a 64 bit je verzia windowsu, hry väčšinou podporujú obidve verzie windowsu. Takže hra sa ti vždy spustí pod bitovou verziou windowsu ktorú máš nainštalovanú. Niektoré hry podporujú iba 64 bit ale to u cska neplatí.
Máš 32bit verziu alebo 62bit ?
Já mám 62bit:D (no offense)
Vono by možná stačilo přeinstalovat win XP třeba na win 7 a bylo by to v cajku ;)
KiatheKing3
12-01-18, 22:25
Jo.. A nebo koupit nové komponenty.. Bylo mi řečeno že tahle mašina asi už nepůjden a sedmičku.. Kdo by ještě věděl jak mi pomoct, napište mi to SEM! Díky!!!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.