Zobrazit normální verzi : 3d POHLED V DEMU?
Čau
Natočil jsem si demo a chtěl bych se vidět v 3D pohledu ( 3 osoba) neví někdo příkaz ? Moc díky.
Hezké Vánoce <3
Grakon2702
26-12-17, 20:46
Ahoj, ještě před spuštěním dema napiš dem_forcehltv 1 do konzole. Demo se pak bude chovat jako hltv, ale pokud se budeš dívat v tomto režimu na jiné hráče, tak to bude dost zabugované.
EDIT : Nevidím se vubec z 3 ho pohledu jakoby tam nikdo nebyl, nevíš?
Grakon2702
26-12-17, 20:58
No to je právě to, jak se to chová jako HLTV. Když zmáčkneš mezerník, tak přepínáš mezi režimy pohledů. Kdy mačkáš levé tlačítko myši, tak měniš pohledy mezi hráči.
ne ne tak to není prostě když jdu do toho 3D pohledu tak to dělá jakoby tam nikdo nebyl a kdyz jdu do normalniho tak tam zas skáču
Grakon2702
26-12-17, 21:03
To bude myslím tím, že se demo načítá pozastavené. Když během přehrávání dema zmáčkneš klávesu pod ESC, tak se ti otevře menu, kde můžeš přehrávání přetočit na začátek nebo konec, pozastavit a zase spustit, popř. zpomalit či zrychlit. Musíš si to demo však přehrávat pomocí příkazu viewdemo, nikoliv playdemo.
Jakoby se to chová jakoby tam nikdo nebyl , nejsem ted videt. jako vzduch
Prehavam pomoci viewdemo, zkusil jsem co jsi napsal ale furt mě to vnímá jako vzduch ale hejbu se XD není vidět můj model.
Demo je z New game podotknu.
Takhle se to "chová"
https://imgur.com/a/2YF3d
Pomocí příkazu "dem_forcehltv 1" vidíš všechny až na toho, kdo natáčel, takže s tímto asi nic neuděláš.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.