WaffleCSS
29-12-17, 21:03
Vypis z konzole:
Hráč
*ForTheHorde* WaffleCS
Typ banu
IP adresa
SteamID
VALVE_0:0:1681903612
IP adresa
92.62.225.167
Udělen
27-12-2017 - 19:13
Délka BANu
4320 minut
Vyprší
30-12-2017 - 19:13 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 18 hodin 47 minut ještě zbývá )
Důvod
[zakaz k CT] demencia
BAN dal Admin
Stastne a Vesele Vianoce (KajSinek)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 5 mini (jb_snow)
Poznamka:
Toz jsem v klidu Simonoval a hral za CT na JB mini 5... CT se odpojilo a nahradil ho nejaky blb, kteryho triggernulu jen moje vysloveni nejakeho slova. Parkrat me zabije a kdyz jo zabiju ja tak ihned vola admina co mi da na 3 dny zakaz k CT pry za Demenci... Ten admin tam nebyl ani minutu a pripojil se sekundy pred zabitim CT a instantni zakaz. Zakaz vyprsi zitra v 19:13 a me uz nebavi cekat, kdyz si chci zahrat za CT. Nebudu trpet za jineho. That's not how it works...
Demo jsem nestihl/neudelal a nick toho CT je Aby v ruce a WH v **** (nevim ted cely nick)
Zakaz udelil nejaky Vesele vanoce (asi Slovak)
Snad admin potrebuje vic nez par sekund aby nekoho banoval nebo daval zakazy ne?
To nahoře je:
*Je to zákaz tudíž nevyskakuje okno s banem*
So pls halp And purge heretics
Odpovídání a řešení problémů je mizerné xD xD
Hráč
*ForTheHorde* WaffleCS
Typ banu
IP adresa
SteamID
VALVE_0:0:1681903612
IP adresa
92.62.225.167
Udělen
27-12-2017 - 19:13
Délka BANu
4320 minut
Vyprší
30-12-2017 - 19:13 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 18 hodin 47 minut ještě zbývá )
Důvod
[zakaz k CT] demencia
BAN dal Admin
Stastne a Vesele Vianoce (KajSinek)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 5 mini (jb_snow)
Poznamka:
Toz jsem v klidu Simonoval a hral za CT na JB mini 5... CT se odpojilo a nahradil ho nejaky blb, kteryho triggernulu jen moje vysloveni nejakeho slova. Parkrat me zabije a kdyz jo zabiju ja tak ihned vola admina co mi da na 3 dny zakaz k CT pry za Demenci... Ten admin tam nebyl ani minutu a pripojil se sekundy pred zabitim CT a instantni zakaz. Zakaz vyprsi zitra v 19:13 a me uz nebavi cekat, kdyz si chci zahrat za CT. Nebudu trpet za jineho. That's not how it works...
Demo jsem nestihl/neudelal a nick toho CT je Aby v ruce a WH v **** (nevim ted cely nick)
Zakaz udelil nejaky Vesele vanoce (asi Slovak)
Snad admin potrebuje vic nez par sekund aby nekoho banoval nebo daval zakazy ne?
To nahoře je:
*Je to zákaz tudíž nevyskakuje okno s banem*
So pls halp And purge heretics
Odpovídání a řešení problémů je mizerné xD xD