Zobrazit normální verzi : práva na dust2 only
1.mám originální hru http://steamcommunity.com/profiles/76561198372043048
2.na portalu hraju zhruba 2 rok
3.ban jsem nedostal
je mi 15 let
chci pomáhat
pro , napiš mi zpravu nahodim ti prava
Už ti fungujou týden, ale vidím že snima neumíš tak ti je zase beru
já jsem si ani nevšim že mi fungujou ale hrával jsem tam často ale nešli mi
jak poznám že už si mi ty práva dal?
seš si jistej, že ti je 15 let ?
Netrápte chalana už. :D Ďakujeme za tvoju ochotu pomáhať, ale nevieme či dokážeš rozoznať normálneho hráča od cheatra a tiež ten vek nám nesedí. Skús nám viac hlásiť, daj tomu ešte čas a neskôr požiadaj znova.
hele já jsem hackoval ale ban jsem nedostal za neoriginální csko takže bych to rozezenat dokázal
OK no, tak on sa trápi sám seba
hele já jsem hackoval ale ban jsem nedostal za neoriginální csko takže bych to rozezenat dokázal
Ok , tohle mě přesvědčilo že jsi vhodný kandidát , máš práva zase zpět tak můžeš banovat. Banovací menu otevřeš klávesou F13 .
f13?
já mám ale na klávesnici jenom f 12
Tak musíš koupit novou klávesnici no , co máš za model klávesnice ? Je černá nebo bílá ?
bee prosím porad mi jak mám otevřít to banovací menu
Já ti chci poradit ale nemám ted jak , jsem docela izolovanej od lidí , mužeš mi poslat dopis ? Dám ti adresu.
Známku bych ti klidně proplatil a nebo poslat poštovního holuba , ale to záleží na tom kde bydlíš , oni létají jen v některých krajích
Jestli si dobře pamatuju tak do Prahy určitě nelétaj , tam vim že byl v tom nějakej bordel , že si pletly doručovací adresy .
jooooooooooooooooooo a v jakých krajích létají?
vždyt žádná klávesnice nemá f13
Od kud jsi ? Já jsem ted v Portoriku , tak z český republiky by tu měl být holub za 2-3 hodky a dopis za 6 , ale záleží na tom od kud jsi.
vždyt žádná klávesnice nemá f13
To není pravda .. zeptej se adminu , každej má f13 a dokonce když jsem byl u Kotla na kafe tak jsem viděl že tam má až F16.
žádná klávesnice nemá f13
je mi to jasný děláš si ze mě jenom prdel
Není to troll kolego. Napiš mi odkud jsi a jestli chceš peníze za adminování posílat na učet nebo složenkou . Nejedná se o nizké peníze , standart je 40 000 hrubé mzdy která se nedaní , server pochází totiž z Monaka, + premie za aktivitu , všechno je úřady prověřeno a státním notářem schváleno, po 2 letech máš nárok na poloviční rentu , tak se rozhodni :)
tak už sakra porad jak mám zapnout to banovací menu
Ty klávesnice jen tak na netu nekoupíš , musíš kouknout třeba na ebay a nebo zajít do euronixu a musíš se zeptat přímo na pokladně jestli je maj ještě na skladě, já když tam před lety byl tak je moc neměli a nakonec jsem jí koupil v OBI , tak se musíš poptat .. není to nic jednoduchého dělat tuhle práci .. musíš něco obětovat , když se ani nesnažíš tak z toho pak nic nebude
a k čemu mi ty práva jsou když nevím jak zapnout banovací menu
Proč si potom žádal o práva ? To máš přeci jako admin vědět , že na banování potřebuješ klávesnici s F13, nebo mi snad chceš říct že si to nevěděl ? hmm ?
hrával jsem na kámošovim serveru a tam sem admin byl dával jsem bany ale nezapínal jsem banovací menu f 13
No dovol . Jak chceš , odebírám ti práva do doby než zde nedoložíš fotku svojí klavesnice s klavesou f13, poslední rada , v euronixu a obi ji koupis levně a určitě ti nemusim připomínat že musíš říct kod "kotelna*admin*tvuj nick" .
A jak jsi teda u kámoše zapínal banovací menu ?
Tohle není troll , ale zkouška . Tvoje poslední otázka je jak zní ten příkaz , pokud ho napíšeš správně , tvoji žádost odešlu vedení.
do konzole bind nějaké písmeno amxmodmenu a pak když zmáčku to písmeno které jsem tam napsal otevře se to?
Hoj,
je sice zřejmé, že se týpek na admina nehodí a chybí mu pár koleček, nebo spíš jedno velké, ale nemusel by ses tu chovat jako dement Bee.
K Mentovi: Žádné práva nemáš, akorát si z tebe utahuje. Momentálně nejsi schopen vykonávat tuhle pozici a jenom tak to asi nebude.. Každopádně to můžeš zkusit min za půl roku, měj se.
DiE
Die , aspoň se tu něco děje , ale co ty o tom mužeš vědět vid ... a nevím jestli zrovna seš ty ten pravej kdo má nárok někoho označovat za dementa , pokud stim měl někdo problem měl to locknout a nebo moje příspěvky smazat, ani jedno se nestalo , takže peace,pic.
Grakon2702
19-01-18, 16:28
Já taky.
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.