Zobrazit normální verzi : ChceŠ steam csko? - tak bud rychlej!
Ahoj, nabízím že koupím originalní Cs 1.6 nějakému furien hráči, uplně zdarma ale musíš mi napsat důvod proč zrovna tobě!
Co by to mělo obsahovat nechám na vás, výherce vyberu dnes do 21:00 náhodný čas a napíšu mu do PM. - a oznámím ho zde aby jste měli jistotu že to není nějaký fake shit.
Pamatuj si že být originální je vždy lepší.
Zatím čau.
(Pošlu mu to jako Gift na jeho steam)
( nemusí to být jen furien hráČ)
To vypadá zajímavě.Proč se nikdo neúčastní ? :D
Koupíš mi Csko protože jsem chudý jako Kotel, chytrý jako Bukvalíček, krásný jako Berzox a mocný jako Koprakek.
Čau.
Já to csko potřebuju.
A tady je důvod:
Jako malý, jsem měl těžké dětsví. Ve škole jsem byl problémové dítě, nešlo mi nic, kromě šikanování mých postižených spolužáků. No a co se stalo? Vyhodili mě ze školy.. byl jsem z toho zničený. Přišel jsem toho dne tedy domů, celý mokrý od deště.. A sdělil jsem matce mou historku ze školy, matka se na mně nahněvala a vydědila mě z baráku. 5 let jsem žil jako bezdomovec. A je ze mě bezdomovec doteď.
Jmenuji se Franta, je mi 42 a jsem alkoholik a zoofil.
Děkuji za respektování mého smutného příběhu.
Petr Staniševský
02-01-18, 07:22
Ty raději utíkej wowkařit ty murlocu a csko raději nech pro gamerum z H4SH „mrglrglmrglmrrrlggg“ :DDDDDd
Koupíš mi Csko protože jsem chudý jako Kotel, chytrý jako Bukvalíček, krásný jako Berzox a mocný jako Koprakek.
Kde je to vyhlášení, jsi nějak zaspal ne?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.