PDA

Zobrazit normální verzi : Knife - žádost o práva

fake?
04-01-18, 21:13
Zdravím všechny :) touto žádostí bych chtěl požádat o CHH na knife mod. Pro některé,kteří mě ještě neznají a neměli tu čest mě potkat ve hře se představím.
Jmenuji se Jakub Kubišta a jsem studentem prvního ročníku oboru podnikání. Bydlím v Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický) a bude mi za měsíc 20 let.

Co se týče mých koníčků,tak mezi ně patří samozřejmě,,csko",které hraji nějakých 7/8 let. Dále hraji rekreačně tenis , chodím běhat a rád si kopnu do balónu s přáteli.

O práva žádám z důvodu neustálého porušování pravidel na serverech a myslím si,že bych byl přínosem jak pro server,tak i pro Unnameda,který nemůže být neustále ve hře. Zkušenosti co se týče rozpoznání knifebotu nebo jiných cheatů mám si myslím víc než dostačující,jelikož jsem tu před 5 lety dělal administrátora.

Aktivní bany tu nemám žádné,ale i já nemám čistou minulost a mám tady už 3 roky vypršelý ban,který byl takovou mou "debilitou" :) http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=96833

Ve hře už dosti dlouhou dobu používám jméno fake?, pod kterým hraji i v nynější době.
Aktivitu ve hře mám si myslím také velmi dobrou. Trávím čas na serverech vždy,když přijdu ze školy,pokud mi do toho něco nevleze. Také bych chtěl říct,že steam účet mám pořízený nově a také podle toho odpovídají nahrané hodiny. Jinak jsem hrál na nonsteamu také pod nickem fake?.

moje SID:STEAM_0:1:419981039
IP:82.202.89.32
http://steamcommunity.com/profiles/76561198800227807

Děkuji za případné odpovědi a pokud vás bude cokoliv zajímat,rád to zodpovím.

Unnmend
05-01-18, 16:20
Zdar,

+aktivita
+hlásenia (mne hlási na steam)
+pozná cheaty
+správanie v pohode
- ten spomínaný ban
Keďže som jediný aktívny admin na knife, ak nepočítam buráka ,tak tam nikto iný nechodí , takže sa mi tam pomoc zíde.
Takže ja osobne som PRO.

fake?
05-01-18, 16:33
Zdar,

+aktivita
+hlásenia (mne hlási na steam)
+pozná cheaty
+správanie v pohode
- ten spomínaný ban
Keďže som jediný aktívny admin na knife, ak nepočítam buráka ,tak tam nikto iný nechodí , takže sa mi tam pomoc zíde.
Takže ja osobne som PRO.

Děkujuu :)

Pikii :D
05-01-18, 19:14
http://csko.cz/forum/showthread.php?43509-%8E%E1dost-o-pr%E1va-knife/page2

prečo si to vlastne lockol?

fake?
05-01-18, 20:14
http://csko.cz/forum/showthread.php?43509-%8E%E1dost-o-pr%E1va-knife/page2

prečo si to vlastne lockol?

Jelikož mi odešla grafárna.. Jsem pak dal ten můj steam kamarádoj,který měl zrovna sdílenou ip,tak aby mohl hrát Paintball a DM

Pikii :D
05-01-18, 22:38
Pri tebe to je stále ta istá pesníčka kupil steam,dal steam, predal steam, daroval steam a pod.. ale to je v podstate jedno minulosti si práva nedostal k vôli cheatingu teraz to už je viac menej jedno kedže nabor už bere aj cheaterov (n8)
osobne mi to je jedno ak to má pomôcť serveru tak prečo nie no
gl

fake?
05-01-18, 23:01
Pri tebe to je stále ta istá pesníčka kupil steam,dal steam, predal steam, daroval steam a pod.. ale to je v podstate jedno minulosti si práva nedostal k vôli cheatingu teraz to už je viac menej jedno kedže nabor už bere aj cheaterov (n8)
osobne mi to je jedno ak to má pomôcť serveru tak prečo nie no
gl

Dík za tvůj objektivni názor.

fake?
27-01-18, 17:15
Up

medvidekteddy
27-01-18, 22:03
Hele, nespěchej na to. Máš to tu ani né měsíc a obnovuješ si žádost.

Někteří tu čekají déle než ty a nedělají to.

Vše má svůj čas, a opravdu to ty nijak neurychlíš.

Samco
18-02-18, 17:18
Vyzdvihnúť možno aktivitu a znalosť v rozpoznávaní cheatov. Cheating je obrovské mínus. Cez väčšinu to pravdepodobne neprejde, čo je pochopiteľné. Musím vytknúť, že si sa tu aktívne začal opäť objavovať a hlásiť krátko pred podaním tejto žiadosti. Dovtedy si bol dlhodobo preč. Ak si dobre pamätám, tak si tu mal aj kedysi nejaký ten konflikt s Nikoletou.

Toto všetko kazí celkový dojem žiadosti.

fake?
18-02-18, 18:22
Vyzdvihnúť možno aktivitu a znalosť v rozpoznávaní cheatov. Cheating je obrovské mínus. Cez väčšinu to pravdepodobne neprejde, čo je pochopiteľné. Musím vytknúť, že si sa tu aktívne začal opäť objavovať a hlásiť krátko pred podaním tejto žiadosti. Dovtedy si bol dlhodobo preč. Ak si dobre pamätám, tak si tu mal aj kedysi nejaký ten konflikt s Nikoletou.

Toto všetko kazí celkový dojem žiadosti.

Nevim no, 4 roky mi přijde dostačující doba na to,aby jsem nějak pochopil,že jsem udělal chybu.
Rád bych předvedl své zkušenosti,které jsem pobral za tu dobu,co hraji a zažádal jsem si o práva z toho důvodu,abych pomohl serveru a né z toho důvodu,abych byl něco víc nád hráčema :) .. No to s tou Nikol je už dýl, z mojí strany je to už pryč a nemám s ní žádný konflikt. Každopádně děkuji za vyjádření

Burak1
06-03-18, 00:12
Admin na knife je potřeba jako sůl a momentálně si jediný, kdo by se tam tak hodil. Tvé velké mínus je cheating, který je sice dost starý, ale pořád dost vážný. Normálně bych byl proti, ale protože na knifu není nikdo (kromě unna), kdo by rozeznal kb, dám ti své pro s tím, že bys byl na hodně dlouhou dobu pouze trial. Také bych byl vždy automaticky proti jakémukoliv rozšíření.

fake?
06-03-18, 12:07
Admin na knife je potřeba jako sůl a momentálně si jediný, kdo by se tam tak hodil. Tvé velké mínus je cheating, který je sice dost starý, ale pořád dost vážný. Normálně bych byl proti, ale protože na knifu není nikdo (kromě unna), kdo by rozeznal kb, dám ti své pro s tím, že bys byl na hodně dlouhou dobu pouze trial. Také bych byl vždy automaticky proti jakémukoliv rozšíření.

Děkuju ti! rozšiřovat práva bych neměl určitě v plánu.

Unnmend
30-03-18, 17:10
Bolo by fajn keby sa táto žiadosť vyrieši, už teraz je na knife velká bieda.
Onedlho odchádzam na čas preč a fejk, je zrejme jediný schopný, ktorý by tam vedel udržať poriadok.

fake?
03-04-18, 17:31
Bolo by fajn keby sa táto žiadosť vyrieši, už teraz je na knife velká bieda.
Onedlho odchádzam na čas preč a fejk, je zrejme jediný schopný, ktorý by tam vedel udržať poriadok.

Neměj obavy , přidali si mě Latins a Koprakek,tak můžu hlásit jim a kbot nějak pořešíme s Burakem :bruce_h4h:

ASDik
05-04-18, 22:32
Zdravím... viem, že moja aktivita na kotelne nie je moc slávna... no niekedy to nejde proste...
Ale hráča menom Fake? poznám snáď aj od začiatku jeho hrania...
Je pravda, že na knife je potreba admina, a Fake sa vyzná v cheatoch a na servery sa vie správať... aj keď človek mal zlú minulosť, nie je potreba ho hneď odpisovať.
Tak za mňa máš male Pre.

fake?
06-04-18, 07:11
:huh::huh:
Zdravím... viem, že moja aktivita na kotelne nie je moc slávna... no niekedy to nejde proste...
Ale hráča menom Fake? poznám snáď aj od začiatku jeho hrania...
Je pravda, že na knife je potreba admina, a Fake sa vyzná v cheatoch a na servery sa vie správať... aj keď človek mal zlú minulosť, nie je potreba ho hneď odpisovať.
Tak za mňa máš male Pre.

Díky asdíku:) .. snad ještě zapaříme acer jako dřív.

Koprakek
06-04-18, 13:02
Pro

fake?
06-04-18, 17:24
Pro

Děkuju ti!

sAid
15-04-18, 17:02
pro

Chemo
15-04-18, 18:07
Jediné, čo stojím medzi tebou a právami je cheatovanie. Vytvára to rôzne kontroverzie. Čo ale treba priznať je, že si dobrý odborník v rozoznávaní cheatov. Vzhľadom k tomu som za prijatie. Zaujímal by ma názor Does-a.

fake?
15-04-18, 18:18
Jediné, čo stojím medzi tebou a právami je cheatovanie. Vytvára to rôzne kontroverzie. Čo ale treba priznať je, že si dobrý odborník v rozoznávaní cheatov. Vzhľadom k tomu som za prijatie. Zaujímal by ma názor Does-a.

Díky ti :) to i mě:think:

hofy
15-04-18, 18:42
Můj názor jsem záměrně psát nechtěl, protože by ti v žádosti moc nepomohl. Pod PRO bych se určitě podepsat nemohl, ale to snad chápeš.

fake?
16-04-18, 16:31
Můj názor jsem záměrně psát nechtěl, protože by ti v žádosti moc nepomohl. Pod PRO bych se určitě podepsat nemohl, ale to snad chápeš.

chápu chápu a akceptuji ho :)

fake?
22-04-18, 16:26
//// Rád bych už znal konečný verdikt, jelikož v posledních dnech,jak se na serveru nezdržuje Unna ani jiný admin,tak je to tam jen samej blok a vlak a je to tam nehratelné .. z 13 hráčů tam zůstanou hrát třeba jen 4.. ////

medvidekteddy
22-04-18, 20:48
Nevím osoba jako ty mi je proti srsti, byl jsem párkrát s tebou na serveru ani o tom nemusíš vědět a prostě a jednoduše jsi nesympatický.

Tvůj cheating je velký mínus, no spíše obří mínus. Jako bývalý cheater, dle mého nemáš mít práva a trestat hráče jako jsi byl ty.

O tom jestli rozeznáš, hlášíš nebo máš aktivitu to mi je šumák.

Už jenom, protože si zase obnovuješ žádost bych ti nemohl dát pro.

Jsme v demokratické zemi a mohu se vyjádřit k čemu budu chtít.

Jsem PROTI, moje důvody máš nahoře.

Unnmend
22-04-18, 22:24
Už sa tu má dosť vyjadrení, po väčšine pro , takže nevidím dôvod prečo by si tu žiadosť nemohol obnoviť.
Tu už sa čaká len na konečný verdikt.

fake?
22-04-18, 22:24
Nevím osoba jako ty mi je proti srsti, byl jsem párkrát s tebou na serveru ani o tom nemusíš vědět a prostě a jednoduše jsi nesympatický.

Tvůj cheating je velký mínus, no spíše obří mínus. Jako bývalý cheater, dle mého nemáš mít práva a trestat hráče jako jsi byl ty.

O tom jestli rozeznáš, hlášíš nebo máš aktivitu to mi je šumák.

Už jenom, protože si zase obnovuješ žádost bych ti nemohl dát pro.

Jsme v demokratické zemi a mohu se vyjádřit k čemu budu chtít.

Jsem PROTI, moje důvody máš nahoře.

Jestli ti přijdu sympatický nebo ne, to mi je sumak,jde mi hlavně o to,aby se hrálo na serveru nejlíp .. :) a za těch pár let,co tu hrám,tak je ta situace nejhorší

Druhý bod je od tebe blbost.. to je jak kdyby jsi byl naborar a nabral bys typka a ani se nekoukl ,kolik toho má nahlášenyho,jakou má aktivitu.. pak bys jen koukal na to,jak dává unbany a neviděl bys u něj žádnou jistotu u toho banovani..

A žádost bych už rád uzavřel z toho důvodu,že ve dvou se to lépe táhne a ta situace na serverech módu knife není vůbec dobrá :) peace

Hapalicek
23-04-18, 00:15
Jsem stejného názoru jako Medvěd, ale jenom u té části s Permicí.

Žádáš na knife kdes dostal Permu za KB a měl bys banovat a řešit sobě podobné... Trošku úlet.

Za mě Proti, ale jak víme hlavní názor maj primární admini na sekci a náborář...

E: Zoide naser si! :D

Zoid
23-04-18, 01:47
Podle mě lepší bývalej cheater co chytá ostatní, než bývalý cheater co nic nedělá

E: Jinak Hapalíčka ignoruj, protože je z Hradce

Grakon2702
23-04-18, 06:25
Zdravím, není to sice moje sekce, ale na knifu mám toho taktéž odehrané svoje a vím, že s přítomností aktivních adminů tam byl problém vždy. Knify zoufale potřebujou aktivní adminy, nemyslím si tedy, že jsme v pozici, kdybychom si mohli vybírat mezi lidma, co mají čistou cheaterskou minulost a na ty s tou poskvrněnou minulostí kašlat. To samozřejmě neznamená, že musíme automaticky nabrat kohokoliv, ale u kandidátů, kde je valná většina pro, bych neváhal.

FizzyBubble
24-04-18, 15:05
Body, které musíte bezpodmínečně splňovat (pokud některý z bodu nesplňujete, nemá význam si podávat přihlášku a žádost se uzavře):

vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu (nebo mít nahráno více než týden čistého času - podle HLSTATSX) a to na serveru s módem, na který žádáte práva
čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
hlášení cheaterů - na fóru včetně dem (při hlášení cheaterů adminovi přes Steam je třeba jeho potvrzení)

Prosim moderátora ci naborare o uzavreni zadosti, stejne jako by to nastalo v pripade, ze by byl dostatek adminu v AT, kteří by stihali pokryt všechny servery, měli cisty trestni rejstrik atd, atd...

Grakon2702
24-04-18, 15:42
Myslel jsem to dobře. Tak to tedy napíšu jinak. Jsem zvědav, jak dlouho nám tady ty naše knife servery zůstanou být neprázdné vzhledem k tomu, že tu máme jen jednoho aktivního admina, který tu nemůže být furt (a momentálně tady i nějakou dobu není).

fake?
24-04-18, 16:36
Body, které musíte bezpodmínečně splňovat (pokud některý z bodu nesplňujete, nemá význam si podávat přihlášku a žádost se uzavře):

vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu (nebo mít nahráno více než týden čistého času - podle HLSTATSX) a to na serveru s módem, na který žádáte práva
čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
hlášení cheaterů - na fóru včetně dem (při hlášení cheaterů adminovi přes Steam je třeba jeho potvrzení)

Prosim moderátora ci naborare o uzavreni zadosti, stejne jako by to nastalo v pripade, ze by byl dostatek adminu v AT, kteří by stihali pokryt všechny servery, měli cisty trestni rejstrik atd, atd...

Pokud tam začneš chodit a budeš se starat o server,naučíš se všechny cheaty ,tak si tu žádost nechám teď klidně locknout.. máš pravdu v tom,co píšeš,ale na knifu jsem tě dlouhou dobu neviděl,takže asi vůbec netušíš,jak to tam chodí :)

Zoid
25-04-18, 13:43
A fizzy je kdo? Ja uz se v tech novych adminech ztrácím

fake?
03-05-18, 18:06
/budu teď nějakou dobu neaktivní ve hře.. (problém s vyhořelou základní deskou/

Burak1
12-05-18, 14:34
Proti.

Důvod: Včerejší VAC ban.