NigGaSiK
24-01-18, 19:29
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 242576)
[AMXBANS] Mas 2 dnu, 18 hodin a 36 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'cau'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < kretén >
[AMXBANS] Tvuj nick: NigGaS^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:182214659
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:182214659
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.24.50.217
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.24.50.217
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < aha >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien (de_dust)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Takze Deliku, jeste nez me "posles" do "kytek" a zacnes mi vyhrozovat banama, tak si to precti...diky
Opet jsem dostal ban za nick "Pičpičipičipiči" od toho jednoho a sameho admina, ktery mi za to uz jednou ban dal. Jeste chci rict ze si nejdu primo pro ub. Po tom co jsem mu napsal na steam, dozvedel jsem se, ze jsem pry cheater.Tak Deliku, jeste jednou specialne pro tebe : Necheatoval jsem, necheatuju a ani nebudu cheatovat. Ptal jsem se nekolika adminu, jestli jim ten jiz zminovany nick vadi, odpoved byla ze nevadi. Furt jsem se nedozvedel duvod proc to vadi tobe. Je videt ze te ta hra nebavi, vzdycky akorat prijdes do hry nasranej zabanovat nejakyho niggase, ktery ma opet sprosty nick. Je to nick kterej jsem na random dal a zacal hrat, menit to rozhodne kvuli tobe nebudu.
S pozdravem niggas.
E: Chtel bych tedy vedet celkove vyjadreni, jestli je ten nick takovy velky prohresek, nebo jak to vubec celkove je.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 242576)
[AMXBANS] Mas 2 dnu, 18 hodin a 36 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'cau'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < kretén >
[AMXBANS] Tvuj nick: NigGaS^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:182214659
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:182214659
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.24.50.217
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.24.50.217
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < aha >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien (de_dust)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Takze Deliku, jeste nez me "posles" do "kytek" a zacnes mi vyhrozovat banama, tak si to precti...diky
Opet jsem dostal ban za nick "Pičpičipičipiči" od toho jednoho a sameho admina, ktery mi za to uz jednou ban dal. Jeste chci rict ze si nejdu primo pro ub. Po tom co jsem mu napsal na steam, dozvedel jsem se, ze jsem pry cheater.Tak Deliku, jeste jednou specialne pro tebe : Necheatoval jsem, necheatuju a ani nebudu cheatovat. Ptal jsem se nekolika adminu, jestli jim ten jiz zminovany nick vadi, odpoved byla ze nevadi. Furt jsem se nedozvedel duvod proc to vadi tobe. Je videt ze te ta hra nebavi, vzdycky akorat prijdes do hry nasranej zabanovat nejakyho niggase, ktery ma opet sprosty nick. Je to nick kterej jsem na random dal a zacal hrat, menit to rozhodne kvuli tobe nebudu.
S pozdravem niggas.
E: Chtel bych tedy vedet celkove vyjadreni, jestli je ten nick takovy velky prohresek, nebo jak to vubec celkove je.