Zobrazit normální verzi : Ct
Hráč (PaTrIk)
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:986526885
IP adresa skrytý
Udělen 27-12-2011 - 12:47
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod [zakaz k CT] No mic, kup a napis
BAN dal Admin LuSSy (Lucca)
BAN dal Server Kotelna - JailBreak | csko.cz (jail_funny)
Zdravím kamarád žáda u Ub,mikrák už má vph,takže předem děkuje.
A jaký je důvod proč si kamarád neumí o unban požádat sám?
Udělen 27-12-2011 - 12:47 po 3 měsících?
Jakto ze sem ho nedavno videl u CT a mic nemel? jinak pravda ze si ji moch dat sam.
J emu 10 a neumí to,až ted má mikrák,a našel někoho kdo mu to sem hodí.
Je mu 10? Tak toho bych k ct radši nepouštěl.
No když se dobře naučí pravidla tak to je v pohode, ale nebaví mě hádat se s 10 letýma dětma.
Udělen 27-12-2011 - 12:47 po 3 měsících?
Vies, doba je zla, kym naspori 3e, tak to trva. A este kym zodvihne zadok od pc a dojde do tesca mapou cyklistickych tras, ties to trva.
Zdar to jsem ja ten (PaTrIk) ja to neumim na foru tak mě to udělá kámoš snad to ničemu nevadí a fakt ja už jsem si přečetl pravidla aspon desetkrát a hrozně si chci zahrát za CT to je muj sen u cs1.6 si zahrát na jailbreaku za CT.
Děkuju a prosim splňte mě ten sen
Promin kluku ale ted sem se trochu zasmal :-D neprehanej to. Kdyz to nebude kazit a opravdu se pravidla nauci tak budiz. Jinak muj sen je mit svuj hrad a velke bohatstvi.
Ja umim uz hodne dlouho pravilda
No podle mě dlouho ne. Možná si mě pamatuješ pod jinym nickem. Když sem tě viděl hrát za CT, tak si nebral simona a když si promluvil tak to byla hrůza. Měl si míč, ale hodně špatnej.
Když to ve hře nebude umět, postaráme se o to. Všichni jsme jednou začínali, hold to s forem neuměl tak mu to tu za něj dal kámoš, no a? Ban má za to že neměl mikrofon, už si ho koupil tak mu ho Lucco zruš.
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod [zakaz k CT] No mic, kup a napis
Tak píše no :D
Inak perma za No mic? To sa dáva? Som myslel, že to je na 3 týždne. :eek:
Jo to sem měl hroznej mikrak ale těď jsem si koupil nový a jede mě dobře
Jo dneska jsem ho slyšel, má to v pohodě, Lucinko, UB :D
D!!!!n3r [MaMLas] :x
29-03-12, 08:36
Ale myslím si že Lucca to prehnala trošku, Perma za No Mic?
Napsala jsem do důvodu, že až ho bude mít tak ať napíše ... on napsal a dostal UB takže jestli nejsi hňup tak to pochopíš.
Jinak UB už má pár dní.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.