PDA

Zobrazit normální verzi : Furien + Fun - žádost o práva - PŘIJATÝ

Darongodx
04-02-18, 12:29
Zdravím, touto žiadosťou by som chcel požiadať o práva na Furien a PB server. Mnohí z Vás ma pravdepodobne poznajú, niektorí možno v tom lepšom svetle, iní zas v tom horšom. Tí, ktorí ma nepoznajú, tak tu máte link na predošlú žiadosť -> http://csko.cz/forum/showthread.php?49127-R%FA%9Ee-u%9E-vyr%E1stli-teraz-prich%E1dza-%9Eiados%26%23357%3B .

Pred rokom aj niečo som prestal aktívne hrávať csko kvôli lagom, ktoré sa mi vtedy vyriešiť nepodarilo. No, momentálne mi už csko ide v poriadku, tak by som Vám rád pomohol s riešením priestupkov. Myslím, že momentálne sa zíde každá ruka, kedže na furiene sa nachádza pár hráčov, ktorí neustále obchádzajú bany a na serveroch sa predvádzajú väčšinou zapatí.
Niektorí z Vás si ma pamätajú ako naegovaného človeka, ktorý si musel vždy presadiť svoje. Teraz, keď sa pozerám na niektoré svoje bývalé príspevky, či správy, tak mi je z toho divne, divím sa, že ako som mohol niečo také popísať. Určite by som sa teraz takému správaniu chcel vyhnúť.

Myslím, že iný problém ste so mnou nemali a svoju prácu som že vraj odvádzal kvalitne, takže verím v to, že táto žiadosť sa uzavrie kladne.
Vopred ďakujem za každé vyjadrenie.

Del!k98
05-02-18, 18:59
Okey

Chemo
05-02-18, 20:42
Som ZA prijatie.

Dimitri19
07-02-18, 22:26
Ahoj , pokiaľ ti je huntenie lukrateka prednejšie ako maturita ,tak prečo nie._.

Novic
09-02-18, 13:38
Zmaturuješ : PRO

Galaverenc
10-02-18, 08:59
Pěkný story, pro.

LeBaux
10-02-18, 11:54
ano - jednak pretoze ma tie mody vobec nezaujimaju a nema kto kontrolovat hlasenia odtial, a druhak ze mas v poriadku gramatiku.

Bee
10-02-18, 13:10
Do teď jsem si myslel že tu je Daron pořád admin xd

Může být

Mr.N0b0dy
10-02-18, 20:17
Je to pes, pro

Troppe
10-02-18, 21:26
Pro.

Unnmend
11-02-18, 14:57
Prostredie pozna , hrať to vie všetko je ok takže PRO

CMBR
12-02-18, 00:59
xd

Niektorí z Vás si ma pamätajú ako naegovaného človeka, ktorý si musel vždy presadiť svoje. Teraz, keď sa pozerám na niektoré svoje bývalé príspevky, či správy, tak mi je z toho divne, divím sa, že ako som mohol niečo také popísať. Určite by som sa teraz takému správaniu chcel vyhnúť.
lži
jo, návrat první polovičky furien mafie (:

mirecc
14-02-18, 10:20
pro

stoulant
18-02-18, 17:34
pro

Samco
18-02-18, 18:09
Aktivita tam je, avšak neviem, či aj naozaj hráš alebo tráviš väčšinu času v specte, pretože v minulosti tomu bolo tak. V rozoznaní cheatov nie je problém. Aj keď si na Paintballe odohral veľa, zatiaľ by som smeroval žiadosť čisto len na Furien. Prečo hrávaš na 2 steamoch?

Darongodx
18-02-18, 19:42
V specte sa už nezdržiavam, v specte som bol len dávnejšie, keď som mal problémy s cskom a hrať som nemohol.
Momentálne už hrám len na 1 steame, predtým som mal na druhom sharnuté csko, a keď som dohral mm na GO a nechcelo sa mi prechádzať na svoj primárny účet, tak som zapol csko na tom druhom účte. (Ten druhý účet som už predal.)
Úprimne, PB teraz, a ani v budúcnosti neplánujem nejako aktívne hrávať. Do žiadosti som zahrnul PB servery len preto, že viem, že na týchto serveroch sa admini nezdržujú, možno ty. A nejaké to hlásenie z PB sem tam určite príde, tak v prípade udelenia práv by som tam určite zašiel, kedže sa v tomto mode vyznám a aj v minulosti som na ňom práva mal.

Jeremy
21-02-18, 00:40
Som za aby mal práva niekto ako ty (https://najmama.aktuality.sk/kalendar-mien/vyznam-mena/samuel/).

Dexter.Morgan
27-02-18, 21:20
Jako hlavni neaktivni admin na furiene mu davam pro.

Burak1
06-03-18, 16:34
Na furien pro, admin už tam byl, na pb netuším.

Eust.
05-04-18, 20:38
Ahoj,

no, co k tobě říct. Já bych začal tím, že tě znám ještě z dob Emerikna, což se datuje někdy k roku 2011, možná dřív. Nebudu tady dělat nějaké osobní hodnocení, už jsi adminem byl, osobně jsem tě po svém "odchodu" považoval za jednoho z nejlepších furien adminů, co na tom serveru mohli být a server byl v dobrých rukou. Pak přišly ty slovní přestřelky s AT, no, já to nebudu nijak komentovat, ale osobně si myslím, že tyhle časy nás už pominuly a teď by to mohlo bejt v pohodě. Jsi aktivní člověk, co se dokáže v řízení toho serveru dost dobře angažovat, umíš si tam udělat pořádek a nenecháš hráče, aby s tebou zametali, jak to dělají někteří f. admini.. Ať už o tvé žádosti rozhodne kdokoliv, tak na něj apeluji, nechte Darona dělat to, co mu jde na csku dost dobře, starat se o furien. Dám za tvé kvality ruku do ohně. Admin tam je potřeba jako sůl a lepšího kandidáta prostě neseženete, smiřte se s tím. :)

Eustralien.

Darongodx
11-04-18, 00:23
Zdieľam Tečkov názor, takže asi lock. Vzhľadom na to, že som tu odadminoval nejaký ten mesiac, tak mi príde prehnané čakať na práva taký dlhý čas. Vedenie asi zabúda, že práva väčšina z nás nechce na honenie ega, ale na pomoc s udržiavaním serverov. Takže ďakujem každému za vyjadrenie, obzvlášť Eustovi. Jeho vyjadrenie ma zahrialo pri srdiečku.

Chemo
15-04-18, 18:48
Neviem ako si teraz konkrétne na tom, či máš ešte záujem alebo nie, ale bola by to veľká strata, podľa mňa, keby si stiahol žiadosť. Chcelo by to rýchle rozhodnutie.

Burak1
21-04-18, 22:52
Pro.

Dimitri19
21-04-18, 23:50
Cg.