Winnetou
05-02-18, 17:37
Zdravím, nie všetci ma budete poznať pod menom Winnetou, možno sa niekto nájde, ale skor pod menom `DontL!ke^:P. Csko, kontrétne kotelnu a furien hrávam už nejaký ten rok. Tento portál som si obľubil inak by som tu nebol a je mi ľuto akým smerom sa poberá.. Preto som aj dlho nehral, pretože som prestal veriť v nejaké oživenie. Pred pár týždnami som sa prekonal a znova to zapol. Prvé pocity po dlhšej dobe na komunitu boli všelijaké, ale po pár dnoch som si povedal, že to není až tak hrozné a že tomu dám ešte jednu šancu, a zatial toho nelutujem.. Dovod prečo žiadam o práva je jednoduchý a prostý. Chcel by som byť súčasťou niečoho, čo dokáže oživiť tento mod a byť nápomocný v .. neviem ako by som to napísal. Proste chcem aby sa viac rozšíril, aby sa vrátili starí hráči, aby pribúdali ludia, aby nebol zapnutý len 1 server. Ďalej by som chcel pomocť s udržiavaním poriadku na servery a podobne.
Niečo o mne.
Tak mám 17rokov, som celkom výbušná povaha(PS: Posledné dni chrčím ako starý tuberák) čo poznáte podla Chatlogu, ale povedzme si pravdu, zopár hráčov by si zaslúžilo jednu výchovnú vzduchom chladenú. Viem byť aj kludný, úctivý, zodpovedný a atď (Všetko sa dá ked človek chce)
Všimol som si, že možem zadať aj záluby :D, tak rád si zájdem na ryby, zahrám tenis, fotbal, hokej, šachy, stolný futball a šipky thats all.
Ďalej hlásenie, no hlásil som, teraz len upozorním napr Samča, Jeremyho, Delíka na obchádzačov, ale dávnejšie som aktívne písal na Steam adminov a posielal dema a podobné veci.
Myslím, že to je všetko.
Prajem príjemné čítanie a rozhodovanie.
Vopred ďakujem za každé vyjadrenie.
STEAM_0:1:109566521
Niečo o mne.
Tak mám 17rokov, som celkom výbušná povaha(PS: Posledné dni chrčím ako starý tuberák) čo poznáte podla Chatlogu, ale povedzme si pravdu, zopár hráčov by si zaslúžilo jednu výchovnú vzduchom chladenú. Viem byť aj kludný, úctivý, zodpovedný a atď (Všetko sa dá ked človek chce)
Všimol som si, že možem zadať aj záluby :D, tak rád si zájdem na ryby, zahrám tenis, fotbal, hokej, šachy, stolný futball a šipky thats all.
Ďalej hlásenie, no hlásil som, teraz len upozorním napr Samča, Jeremyho, Delíka na obchádzačov, ale dávnejšie som aktívne písal na Steam adminov a posielal dema a podobné veci.
Myslím, že to je všetko.
Prajem príjemné čítanie a rozhodovanie.
Vopred ďakujem za každé vyjadrenie.
STEAM_0:1:109566521