Zobrazit normální verzi : žádost o unban
=karpy=KOHLIK
22-03-12, 20:47
dobry den chtel bych pozadat o unban.ja jsem mel walhack ale omylem protoze jsem si nechtene stahnul counter strike i s walhackem ale ted jsem si to stahnul pres kotelnu a nemam to uz. tak moc prosím o unban.
za kladné vyřízení mé žadosti předem děkuji
s pozdravem KOHLIK
:D Dal Ta Bhoper:D
22-03-12, 20:48
A prečo si to CSKO nevypol hned ako si hráčov videl cez steny? To ti prišlo normálne že vidíš hráčov cez steny?
Cegan z Lesa
22-03-12, 20:49
ty si stáhl omylem cs s wh a omylem si s ním tady hrál... tahle žádost je taky omyl
=karpy=KOHLIK
22-03-12, 21:16
ja jsem nevedel jak to vypnout tak mi pls dejte unban pls ja uz to davno smazal a mam counter z kotelny
Nevěděl jsi jak to vypnout, tak sis řek "proč bych to vypínal, když mám výhodu", hm? :)
Takovýhle "žádosti" mě někdy i rozesmály,poslední dobou mně to ale spíš přijde trapné...
Panebože tyhle trapné výmluvy si nechte to jste takoví poseroutkové že prostě nejste schopni si přiznat že jste zapli tak radši dáš přednost tomu že si zažádáš o Ub a budeš doufat že jsme tak blbý a dáme ti ho tak to si na omylu. Myslím si že tu není co řešit.
PRAETORIAN
24-03-12, 12:06
Pěkná blbost cos napsal:pif::pif: To že je někde přiložen Wallhack k CS je vcelku možné ale žes to neuměl vypnout? good joke:mml: hlavně jsi to musel zapnout-nejčastěji F8 až F12 tlačítka wallhack,no sky,no smoke atd atd nepochopitelná a hloupá výmluva
=karpy=KOHLIK
24-03-12, 21:17
ja nevěděl jak to vypnout
nick:=(karpy)=KOHLIK
ip:95.85.240.130
pls date mi ten unban? ja vam fakt nelzu
:D Dal Ta Bhoper:D
24-03-12, 22:43
Tak ked si nevedel ako to vypnúť mal si CSko hned vypnúť a Reinstall CSKO kde WH nie je.
=karpy=KOHLIK
25-03-12, 16:32
ja nevedel vubec co je to wh. az po tom co jsem dostal ban tak jsem si to zjistil
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.