Zobrazit normální verzi : Cikanek --> Jeremy
Vypis z konzole:
Hráč Cikanek
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:158319507
IP adresa 109.71.213.24
Udělen 06-02-2018 - 14:07
DĂ©lka BANu 2880 minut
Vypršà 08-02-2018 - 14:07 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 1 den 22 hodin 53 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod Spolupraca so zradcom, random
BAN dal Admin Jeremy (Jeremy)
BAN dal Server csko.cz | Trouble in Terrorist Town 2
Poznamka:
A to ze mam permu od hniloby tak to nikomu nevadi, ale jak neco udelam kejtyne tak se muzete posrat :)
Pozri si tie demá (http://csko.cz/forum/showthread.php?62321-TTT-quot-%9Ee-vraj-to-berem-v%E1%9Ene-quot-aneb-kv%F4li-tomuto-to-upad%E1) a potom napíš niečo normálne, dík.
No že jedna ... pomatena se sere mezi nás tak proto :) mohla jit na ten dalši tam bylo 15 lidí a nemusela tam snama byt :)
A to že mam permu a ty semnou hraješ jako že nic to neni normalni no to maš pravdu :)
Ako si na to prišiel, že som ti dal permu ?
A psal jsem že jsem ji dostal od tebe? Ne. Jen jsem psal že hraju s permou a vam to nevadi :) takže nevim co tu řešime
To som nevedel. Spýtam sa nihilii či ste sa nejako dohodli, že tu ďalej hráš akoby nič a ty si tu začal hovoriť o perme nie ja.
Nejsme je mu to taky u prdele když semnou hral a nic nedělal :)
Napísal som mu a ževraj si to nevšimol. Takže ti mám dať permu.
http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=243953
díky :)
obchazim obchazeni protože on řešil konkrétni situaci kde byl taťka zradce s lady Jak pěkny :)
Jo a když jsme u těch banu tak si dej sobě taky za spamvoic cca před 3-4 dnama :)
Myslíš to keď som púšťal pesníčky ? Ak sa ti to nepáčilo mal si povedať a vypol by som to ale ty si ešte vravel, že to mám nechať pustené. Či sa ti to nepáčilo a hovoril si to len preto aby si sa mi pchal do riti ? Viem, že teraz ma nemáš rád, ale najprv si premysli čo sem napíšeš a to obchádzanie si vyrieš s nihiliom a nie somnou. Ja neviem o čo išlo a ani o tej perme by som nevedel keby to sám nepovieš.
Jo ale to beru z tvojich slov. Citace : "Ale ak by aj bolo neskoro večer nič na tom nemení, že máš hrať podľa pravidiel." a určitě všem na serveru se nelibilo. Mam takovej dojem že ti někdo řikal/a aby si to vypnul sice nevim kdo, ale to je jedno, tak proto jsem ti lezl do řiti :) A to že si myslíš že tě teď nemam rád dobrý vědět, byl si mi jedno a jsi mi jedno :)
Tu permu jsme řešili,ale asi to taky " přehlédl " jak by napsal :) Nebo si mam aktivovat vip i na forku, aby si všímal nebo jako co?
A od té doby jsem začal dělat "kravinky " :)
Cikánku, vítej v partě: Kotlíček a Daxer. Nyní jsi právoplatný člen této "komunity".
Si mysliš že mě tím nasereš nebo jako co? Já to tu řešim kvuli tobě ty si ten co tady už několikárt dal ban nepravem a dal budeš davat :) takže papa zlatičko ja mizim
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.