Zobrazit normální verzi : psaní
Zdravím, může mi někdo vysvětlit, co to má za smysl, že musím čekat několik sekund nebo na spawnutí, než můžu začít psát? :gabe:
Petr Staniševský
11-02-18, 12:53
To aby sis rozmyslela co chceš napsat víš.. :doge:
http://csko.cz/forum/showthread.php?62375-psani-v-chatu
Napr. proti reklame, či spamu. Ono aj keď dostane človek ban a ako sa znovu pripojí, tak mohol znovu písať a o maličkú chvíľku dostal kick, ale už nemôžu.
Kajsínku, to je sice hezký, že jsi mi poslal ten odkaz, ale tam se stejně nic nedozvím :).. to je sice pravda, že když dostane ban, tak se může připojit, ale málo kdy se někdo napojuje zpět a nahazuje tam nějaký blbosti (aspoň na serverech, kde hraju já).. takže mi to přijde jako zbytečná blbost
Ak si dobre pamatám myslím že takéto niečo tu už raz bolo.
MrtvaPrincezna
15-02-18, 18:34
Je to pěkně na nic, když přijdu na server, někdo mě pozdraví a já mu nemůžu odpovědět ihned. Pak si o mně každý myslí, že jsem nevychovaná a ignoruju :(((
Hrozné odepsat po 30ti vteřinách.
MrtvaPrincezna
16-02-18, 11:59
To ano.
Prečo radšej nevyriešite ten votekick miesto toho chatu ? Ale je to kotelna radšej riešiť blbosti ako chat ktorý vadí hráčom, že nemôžu hneď písať, miesto toho aby ste vymysleli niečo proti tomu Playerovi.
Vote kick se si myslím ani dělat nebudeme spolčí se 10 lidí proti jednomu co nedělá bordel, ale nemají go radi a hned je problém.
Obcházeči jsou důležitější, než nějaký chat. :rolleyes: :gg:
Na steam a nové cs by se mohla dát výjimka.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.