Zobrazit normální verzi : volání admina přes "!"
HoracioKeine
23-03-12, 18:53
Zdravím všechny, dnes kolem 15té hodiny jsem volal admina kvůli hráči jménem "darkness". Neustále byl někde zakempený. Pokaždé co jsem ho viděl, tak byl neustále v nějakém rohu nebo někde ve tmě. Vím, že je tam campmeter, ale jak tak sleduju, tak to moc nepomáhá. Ale k věci. Zavolal jsem admina přes ! a nikdo nedošel. Přesněji jsem napsal darkness - neustálý camp. Může mi někdo vysvětlit, proč?
Děkuji
Volat admina kvuli kempu nema smysl. Nijak to nenarusuje chod hry, admini jsou treba jinde. Na jakem serveru to bylo? Kemp je soucasti hry.
Pokud se nepletu, tak já sem zprávu viděl, ale kdybych měl dělat pořádek všude kuli kempení, drobné vulgárnosti atd., tak bych jen chodil z jednoho serveru na druhý.
HoracioKeine
23-03-12, 19:58
Bylo to na Deathmatch a tam si opravdu nemyslím, že je camp součástí hry ;)
Kdo muze byt o 15:00 doma ?
Bylo to na Deathmatch a tam si opravdu nemyslím, že je camp součástí hry ;)
Kemper na DM nevydrží dlho na žive. Máš sa pozerať všade. Sa nečuduj, že tam nikto neprišiel. Ak ma niekto zabije z nejakého rohu, tak sa tam hneď po respawne (ak som blízko) pozrem a kill. Ak ma spawne ďaleko od neho, tak tam dlhšie ako pár sekúnd neprežije.
Zrovna na DM bych to neřešil, camp metr je tam nastaven až přísně, což je dobře... jestli chce hráč kempit, jeho mínus, bude furt černej a každej ho bude dávat....
HoracioKeine
24-03-12, 17:13
No dobře, ok. Můžete i LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.