Zobrazit normální verzi : Nový mód...
*NPSM*P!!!!n3r
23-03-12, 21:42
Ahoj, napadlo mě, že by sme tu mohli zase zavést nějaké módy.. mě napadl třeba furien mód.. T dostanou vlastně akorát rychlost a možnost na 1 místě zneviditelnit.. a ct by dostali m4 a prostě jakoby taková přestřelka :) co mi na to řeknete ? je to dobrý nápad ? díky za každou odpověď
Hoď sem nejakí video z YouTubu, alebo tak nejak. Každý nemá čas to ešte aj hľadať. ;)
*NPSM*P!!!!n3r
24-03-12, 01:25
Tak snad víš co jsou to furieni ne ? .. Tak takhle nějak podobně to zavést i na JB, jen s tím rozdílem, že tohle bude mód.
No aha tak. Tak to ne. Som myslel, že to má byť niečo len podobné. Načo pliesť iné mody do JB. Stačí, že sa tam dala lopta zo SJ a aj tá je stále bugnutá. Teraz tam nie je radšej.
Ahoj, napadlo mě, že by sme tu mohli zase zavést nějaké módy.. mě napadl třeba furien mód.. T dostanou vlastně akorát rychlost a možnost na 1 místě zneviditelnit.. a ct by dostali m4 a prostě jakoby taková přestřelka :) co mi na to řeknete ? je to dobrý nápad ? díky za každou odpověď
tento mod je uplne oničom moj nazor je taky pretože som to videl..na JB
.slapa-notas
25-03-12, 20:28
No aha tak. Tak to ne. Som myslel, že to má byť niečo len podobné. Načo pliesť iné mody do JB. Stačí, že sa tam dala lopta zo SJ a aj tá je stále bugnutá. Teraz tam nie je radšej.
Ja by som tam pridal zm mod
Nápad celkom dobrý, ale na JB je módov už priveľa ! Potom je málo kôl classic Simona... Stále len módy, módy... Som proti každému new módu...
Nápad celkom dobrý, ale na JB je módov už priveľa ! Potom je málo kôl classic Simona... Stále len módy, módy... Som proti každému new módu...
Pravda veď si vzpomente ako dlho sa nedalo ist na JB ked sa pridala Sparta a Shark
Pravda,to už by bylo moc :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.