Zobrazit normální verzi : K4pusta --> Operak
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Operak
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'abh'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:355307258'
[AMXBANS] Tvoje IP: '46.47.161.158'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
'Tvuj osud !!' byl PERMANENTNE zabanovan.
Duvod: 'abh'
By
Poznamka:
Proc jsem dostal ban za AutoBHOP ?
Demo z jistých důvodu zde: http://csko.cz/XbQA
Mohu se zeptat ? kdy dostanu unban ? Proč jsem dostal ban za ABH kdyz jsem nikdy hacky neměl a k tomu jsi si jistej že hacky mám ? klidně mi můžete prohledat PC ale bude to jenom stráta času pro oba.
Můžeš mi prosím odepsat ?
Musíš počkat na vyjádření ostatních adminů. Já jsem přesvědčený o správnosti banu. Počkej na vyjádření ostatních.
Zdar,
Za mě je BAN oprávněný, hráč použil config který se počítá jako ABHop.
Více infa v AF
Nemáte TS ? kde by jsme si mohli třeba pokecat ?
Já za to nemůžu že jsem se naučil BHOP. nevím kde je problém že to je na kolečku myši ? spoustá hráčů to má taky na kolečku a nedostaly ban a na JB jde lehko BHOP tak kde je problém ? Super tak já nebudu skákat a sřílet po hráčích abych nedostal ban a budu hrát jako Trolt který nic neumí .......
Pozeral som ingame , ban oprávnený.
Prosím někoho aby šel na TS ! nebo nikdo tu nemá čas ?
medvidekteddy
17-02-18, 22:27
Čau,
Ban je udělen právem.
Jak píše Hapal.
Použil si config, který ti umožnil lepší Bhop.
Je tu někdo ochoten z Adminu zajít semnou NA TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ? vy mi dáte ban a já to chcu řešit reči tak nikdo nejde ?
Grakon2702
17-02-18, 22:30
Ahoj, nejsme povinni s tebou chodit na ts. Bany se řeší výhradně pouze v žádostech o UB.
............... AHA takže co ted ? dostal jsem ban neprávem a kvůli tomu si už CSKO nezahraju a Potom nikdo nechce jít semnou na TS fakt super!!! Klidně si nechám prohledat PC od z hora dolů nemám s tím problém protože nic nemám... NEbo se bojíte ? už fakt nevím .....
............... AHA takže co ted ? dostal jsem ban neprávem a kvůli tomu si už CSKO nezahraju a Potom nikdo nechce jít semnou na TS fakt super!!! Klidně si nechám prohledat PC od z hora dolů nemám s tím problém protože nic nemám... NEbo se bojíte ? už fakt nevím .....
Ban byl oprávněný, použil si config který si neměl, a myslel jsi že na to admin nepříjde.
Už vím proč jsem dostal ban. Děkuji Adminovy medvidekteddy že to semnou vyřešil přeš TS. Omlouvám se jestli jsem tu nějak hodně spamoval.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.