HledamChlapaNaSex
23-02-18, 20:43
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 245244)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '44660'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Voicechat spam - opakovane i po nekolika banech, o unban muzes pozadat nejdriv za 2 mesice'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Hledam Chlapa Na Sex >
[AMXBANS] Tvuj nick: Hledam Chlapa Na Sex
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.181.114.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.181.114.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Burak1 >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Trouble in Terrorist Town
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen
Poznamka:
PERMABAN ktery jsem dostal od Pana admina Burak1 je pouze cisty adminovsky populismus.
Jelikoz drive nebo pozdeji bude internetove hlasovani o admina roku, tak si admini potrebuji k sobe nahnat volice. Admin, ktery mi dal PERMABAN (Burak1) si timto gestem k sobe privolal velky obdiv ze strany hracu, ktere jsem denne sral, a ze jich je vice nez dost.
Timto se tedy odvolavam. Takhle vysoce nastaveny trest si muzikant jako ja absolutne nezaslouzi. Pochopil jsem, ze me tony zni falesne a obcas se to na voicechatu neda poslouchat, ale chybami se clovek uci. Priste zkusim nasadit cistsi noty, az zase budu zpivat.
Na zaver se obracim se stiznostmi na nektere adminy.
Jelikoz nemohu pridavat na forum stiznosti na hrace a adminy, tak to pisi sem. Nekteri admini jsou tak trosku neschopni a kdyz jim (v tomhle pripade jemu) 3 lidi rikaji, ze tato osoba dava randomy (opravdu davala), tak nakonec ja jsem ten, kdo dostane vynadano, ze rvu do voicechatu a Pan Randomak si beztrestne zije dal. Uz si bohuzel nepamatuji jmeno daneho admina. Nerikam, ze ja jsem cistokrevne slunicko. Ja jsem byval randomak velice silny a obcas stale jsem, ale ze si pak dotycni beztrestne odejdou je trosku zavadejici, hlavne kdyz nakonec od admina dostanu vareckou pres anal JA.
Jaky mate na to nazor? Kdyz tak odepiste do komentaru, pripadne poslete svym pratelum a ja vam preji, at se vam ve vsem krasne dari.
Mejte se hezky.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 245244)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '44660'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Voicechat spam - opakovane i po nekolika banech, o unban muzes pozadat nejdriv za 2 mesice'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Hledam Chlapa Na Sex >
[AMXBANS] Tvuj nick: Hledam Chlapa Na Sex
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:626726752
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.181.114.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.181.114.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Burak1 >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Trouble in Terrorist Town
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen
Poznamka:
PERMABAN ktery jsem dostal od Pana admina Burak1 je pouze cisty adminovsky populismus.
Jelikoz drive nebo pozdeji bude internetove hlasovani o admina roku, tak si admini potrebuji k sobe nahnat volice. Admin, ktery mi dal PERMABAN (Burak1) si timto gestem k sobe privolal velky obdiv ze strany hracu, ktere jsem denne sral, a ze jich je vice nez dost.
Timto se tedy odvolavam. Takhle vysoce nastaveny trest si muzikant jako ja absolutne nezaslouzi. Pochopil jsem, ze me tony zni falesne a obcas se to na voicechatu neda poslouchat, ale chybami se clovek uci. Priste zkusim nasadit cistsi noty, az zase budu zpivat.
Na zaver se obracim se stiznostmi na nektere adminy.
Jelikoz nemohu pridavat na forum stiznosti na hrace a adminy, tak to pisi sem. Nekteri admini jsou tak trosku neschopni a kdyz jim (v tomhle pripade jemu) 3 lidi rikaji, ze tato osoba dava randomy (opravdu davala), tak nakonec ja jsem ten, kdo dostane vynadano, ze rvu do voicechatu a Pan Randomak si beztrestne zije dal. Uz si bohuzel nepamatuji jmeno daneho admina. Nerikam, ze ja jsem cistokrevne slunicko. Ja jsem byval randomak velice silny a obcas stale jsem, ale ze si pak dotycni beztrestne odejdou je trosku zavadejici, hlavne kdyz nakonec od admina dostanu vareckou pres anal JA.
Jaky mate na to nazor? Kdyz tak odepiste do komentaru, pripadne poslete svym pratelum a ja vam preji, at se vam ve vsem krasne dari.
Mejte se hezky.