Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žádost o admin práva

kimi_legiza14
27-02-18, 13:59
VĚK: 15
POHLAVÍ: Muž

Mám teamSpeak? Ano mám, ale nemám mikrofon. Budu ho mít až 13.3. :)
SteamID: Nemám OFICIÁLNÍ HRU NA STEAMU, ALE STEAM MÁM ! --- http://steamcommunity.com/id/kimiseek ---
Proč žádám o admin práva?: ---
No, takže začneme tím, že jsem na Kotelně kdysi hrával.. asi 2 roky zpět. A zatím se absolutně "nic" nezměnilo... Pořád na dustonly cheatujou cheatři a trolí trolleři! Adminů na dustOnly moc není a tak bych chtěl admin práva abych to vše uhlídal a aby byl server čistý :) Už mě totiž taky unavuje když vidím že "hráči" mají wallhack a nebo speedhack popřípadě aimbot nebo rovnou celý arzenál cheatů. A ostatní už to taky přestává bavit co si tak všímám v chatu apod... :)
Mám nějaké zkušenosti s cheatama? Ano mám, kdysi když jsem hrával na vašich serverech, tak jsem samozřejmě jako ***** hrál s hackama (TEĎ JSEM ČISTÝ!!!) Ale už s nimy nehraji :D A ani hrát nebudu !" :)
Byl jsem někde už admin? Ano, byl jsem admin na minecraft serveru KarbikCZ, kde chodilo cca 15-25hráčů a sem tam jsem i BAN musel udělit + také jsem byl chvíly admin na Gamesitu na dustu, ale tam je to relativně klidné :)
Kde žádám o admin level? Chtěl bych admin práva na dustOnly#1 nebo aspoň dustOnly#3 :)
Snad mi udělíte práva a jestli ano, tak vám mohu zaručit//slíbit, že budu online hodně často an serveru a budu banovat ""hackery"" :D Samozřejmě budu spravedlivý admin :)
Děkuji...

Koprakek
27-02-18, 14:04
Nemáš originalní CS, tudíž nesplňuješ podmínky pro přijetí, které sis určitě četl.

kimi_legiza14
27-02-18, 14:07
Ano, četl jsem si samozřejmě podmínky, ale myslím si že takhle přísní zde na Kotelně nemusíte být, ne?? :) Všude jinde mě v pohodě vzali... Jinak čemu vadí to, že nemám origo CS ??

Koprakek
27-02-18, 14:09
Nejde jen o tuto podmínku kterou nesplňuješ.
Valve ID se dá zkopírovat, může se tedy za tebe snadno někdo vydávat.. důvodu je proto hned několik.

Dále nemáš nic nahlášeného, vůbec tě neznám, dostal jsi zde ban za cheaty.

kimi_legiza14
27-02-18, 14:18
Chápu... :/ No je mi líto že zde nemohu být adminem, ale tak co se dá dělat... Děkuji že jste si na mě udělal čas :)

Koprakek
27-02-18, 14:21
Za zkoušku nikdy nic nedáš.