Zobrazit normální verzi : Spect
Byl bych docela rád kdyby se dalo napojit do spectu, když mám podezření na cheatera.
jo by bylo super, ale zas na druhou stranu by si někteří radili přes TS,Skype atd...
Tak by se to mohlo udělit pouze pro steamaře, že můžou do spectu ale jenom kvůli sledování cheatera, pak by je to hodilo zase zpět do stejného týmu.
JJ alebo ja chcem ísť pozrieť niečo ako isť do spectu a nejde.
jo by bylo super, ale zas na druhou stranu by si někteří radili přes TS,Skype atd...
To dělá většina i tak.
Tak ako to by bola blbosť iba pre steamerov..
Tak by se to mohlo udělit pouze pro steamaře, že můžou do spectu ale jenom kvůli sledování cheatera, pak by je to hodilo zase zpět do stejného týmu.
Iba pre steamerov ? hmm
Napsal bych, že i pro vip, ale kolik děcek si dnes kupuje vip? Hmmm? Lezli by do spectu, aby si mohli změnit tým. Ne úplně každý nonsteam hráč je vzteklá lama, ale většina takových je...
:thumsup4:Tak ja by som spravill aby všetci mohli ísť do spectu ale nemohli zmeniť team.
Takovou věc bych určitě nezaváděl, jen kvuli tomu že by nej hráči na furienu se přepínali pořád na furiena tak by si slabší hráči vůbec nezahráli.
Nejdřív si přečti celý thread cipere a pak něco piš. Psal jsem, že kdyby šli do spectu, tak si nemůžou změnit jiný tým, ale můžou se vrátit do toho ve kterém byli.
Já vím, na furien je to těžké udělat ten change team..
*NPSM*P!!!!n3r
02-04-12, 22:35
to že si lidé kupují vip neznamená, že jsou to hned nějaká ubohá děcka... zkus se dostat do 10 minut na megapub nebo DM a uvidíme, jestli je to VIP jenom pro "děcka"...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.