Zobrazit normální verzi : Neide mi zapnut origo 1.6-ky
Zdravim dneska sa mi stala dost velka chyba že mi Csko sa zobrazilo na strede obrazovky a mi neide zapnut ukazuje mi to čienu obrazovku,a nezapne mi nič a napiše neodpoveda!!!!
už som to skusil nič nepomohlo
Asiimovíček
17-03-18, 18:01
Ahoj, pokus se provést následující kroky:
Zapni hru a následně se zapnutou hrou se dostat do správce úloh a zkontroluj jak je na tom CPU při zapnuté hře :), pokud zjistíš, že CPU jede na plno, může to znamenat, že máš nějaký proces (např. antivirový program) který CPU hodně zatíží. (To samé zkontroluj i RAM do provádí..)
V případě, pokud tomu tak není, je možná chyba v grafické kartě.. ale s tím ti už moc asi neporadím neboť zas až taký znalec nejsem :/
Pokud se při zapnuté hře nedostaneš ani do správce úloh, tak už vůbec nevím :DD
Adios amígos čus!
Zapni hru a následně se zapnutou hrou se dostat do správce úloh a zkontroluj jak je na tom CPU při zapnuté hře :), pokud zjistíš, že CPU jede na plno, může to znamenat, že máš nějaký proces (např. antivirový program) který CPU hodně zatíží. (To samé zkontroluj i RAM do provádí..)
V případě, pokud tomu tak není, je možná chyba v grafické kartě.. ale s tím ti už moc asi neporadím neboť zas až taký znalec nejsem :/
Adios amígos čus!
Ctrl+Alt+Del a už je v správci úloh :D
Zdravim dneska sa mi stala dost velka chyba že mi Csko sa zobrazilo na strede obrazovky a mi neide zapnut ukazuje mi to čienu obrazovku,a nezapne mi nič a napiše neodpoveda!!!!
Vlastnosti -> Obecne -> Nastavit moznosti spusteni
rozlisenie
-w 640 -h 480
graficke nastavenie ako gl = OpenGL, d3d = Direct 3D, soft = software
-autoconfig
alebo
-gl -d3d -soft
popripade skusit
-nofbo -nomsaa
Adios amígos čus!
Zdravim diky za radu ale mam CPU 100%
Vlastnosti -> Obecne -> Nastavit moznosti spusteni
rozlisenie
-w 640 -h 480
graficke nastavenie ako gl = OpenGL, d3d = Direct 3D, soft = software
-autoconfig
alebo
-gl -d3d -soft
popripade skusit
-nofbo -nomsaa
Toto som skušas s Cs 1.6 Supportom nepomohlo
Čo máš za win. ?
mam Windows Xp
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.