Zobrazit normální verzi : Daxer
Vypis z konzole:
UB k CT
Poznamka:
Zdravim, chtel bych pozadat o UB.
Prevazne je JB jiz mrtve a zbyle CT nejsou tak schopna aby me uhlidala, permu jsem stejne dostal po tom co jsem dal 3FK v noci na konci mapy.Stejne uz moc nehravam a chujoviny uz tam skoro ani nedelam - stiznosti zadne.
Stejne se tesil Grakon az si da svoji prvni permu nekomu a prislo mu vhod ji dat rovnou me.:(
Daxera nemám rád a proto dávám PROTI!
Grakon2702
14-03-18, 06:36
Ahoj, s tvojí historií nepřipadá z mé strany UB ani zkrácení v úvahu. Leda tak, kdyby mě k tomu dokopala valná většina kolegů s vážnými důvody.
Hh :D Raz si UB dostal a to aj stačí nie? :happy:
Proti
Já ti nevím Daxere... byl by jsem i pro unban, kdyby si měl rozptyl mezi banama alespoň 3/4 roku. Hlavně kvuli tvému namyšlenému vystupování dávám PROTI unbanu.
Na rovinu...tento člověk tady ještě vůbec má možnost hrát?
36 banů + 2aktuální?
Každopádně ti odvaha nechybí Daxere a sebereflexe asi také ne.
PROTI
Pokiaľ viem tak už si raz UB za permu dostal... a dostal si ju znovu. I don't think so - proti
drtimzmrdyjakokrystal
14-03-18, 12:20
Na rovinu...tento člověk tady ještě vůbec má možnost hrát?
Taky jsem tolerování podobných mentálů nikdy nepochopil.
Grakon2702
14-03-18, 13:01
Já ho taky tolerovat nebudu. Pokud za mé přítomnosti udělá další blbost, tak mu dám automaticky další permu z mé strany bez možnosti zkrácení. Nevím kolik permanentních banů jsi dostal a je mi to upřímně jedno. Když se podívám do banlistu tak tam u žádného banu nevidím napsané "trvalý", všude jsou nějaká čísla, někde až moc moc velká. Já však nemíním rozklikávat detaily u všech 35 banů, abych zjistil podrobnosti. Většina adminů se tu vyjádřila proti a tímhle tedy tato žádost pro mne hasne. Můžeš zkusit štěstí u moderátorů, náboráře nebo Kotla.
Usnadním ti práci, aby si to zbytečně nerozepisoval.
Moderátor to dělat nemůže.
Náborář tu není.
Kotel na to sere.
Usnadním ti práci, aby si to zbytečně nerozepisoval.
Moderátor to dělat nemůže.
Náborář tu není.
Kotel na to sere.
niak tak :) Proti UB inak
Náborář tu není..
Ok otevřel jsi mi oči díky - http://csko.cz/forum/showthread.php?62971-Velkolep%FD-p%C5%99evrat-N%C1BOR%C1%C5%98&p=486147#post486147
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.