Zobrazit normální verzi : JB FK na zamyslenie :)
Ahojte mam tu jeden kill o ktorom som si bol isty ze to bol FK aj ked ctcko bolo na 100 percent presvedcene ze to FK nebol. :)
http://leteckaposta.cz/492278548
Kto bude mat cas a chut nech sa na to jukne a mozte sam davat svoje nazory :) demo si pozrite od 24:00 dovtedy nic zaujimave :yay:
Potom tam je dalsie kolo kde sme na seba hadzali argumenty :D to VD som nedostal ale v podstate mi to bolo jedno mne ide o princip :)
A to je vse pratele :)
Pozrel som si iba situáciu ako si mal štít a on ťa vtedy zabil pri spolupráci. Áno, správne by si mal dostať VD, keďže povedal pustená klávesnica a aj si tak učinil. On síce povedal tesne za tým, že nech idete do boxu, ale ako to dopovedal už si bol dead. Nemal si šancu ako ísť do boxu a taktiež on bol nový simon, čiže boli aj nové príkazy a zákazy. Nemal právo ťa zabiť.
a presne to som mu hovoril aj to kolo za tymto incidentom :D nedal si povedat mlel si svoje :)
bohémsky život
14-03-18, 22:44
Úplně jednoduché, při zabití Simona nebyla žádné příkazy, takže jsi se v tu danou chvíli mohl nacházet kdekoliv a dělat cokoliv. Jak řekl ať jdete do boxu, tak jsi ani nedostal šanci na ten příkaz nějak zareagovat. Jasný FK.
Úplně jednoduché, při zabití Simona nebyla žádné příkazy, takže jsi se v tu danou chvíli mohl nacházet kdekoliv a dělat cokoliv. Jak řekl ať jdete do boxu, tak jsi ani nedostal šanci na ten příkaz nějak zareagovat. Jasný FK.
OT:
Tobě by taky nezaškodilo si prostudovat pravidla. Dneska si mě na serveru úplně dojmul, když si mi tvrdil se 101% jistotou, že můžeš zapnout box i přesto, že ti v boxu chybí Tčka.
Je to zabraňování ve vzpouře. Pokud je zaplej box a tečko si vezme gun, nemůže si ho switchnout, tudíž mu bráníš ve vzpouře. Snad už si to na po třetí pochopil.
PS : no offence :sad:
bohémsky život
15-03-18, 00:03
Popletl jsem si jednu věc a už si mám studovat pravidla? :D Já to pochopil už dávno, jen ty to řešíš celou dobu..
Tady se řeší něco jiného, když už, tak to pošli do zpráv.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.