Zobrazit normální verzi : Bezmozek obecný
5 kunda tvoji mamky VALVE_0:0:1966166801 82.99.131.98 CZ
http://csko.cz/dema?UPD=7Eo63KSj
Přesně ten typ "člověka" , co se jebne k CT jen proto, aby bezdůvodně zabíjel pro svoji dementní zábavu vězně v celách i mimo ně.
Doporučoval bych zákaz v řádu měsíců. To, co je na demu se opakovalo takřka každé kolo, počet kol jsem radši ani nepočítal.
Díky !
Grakon2702
21-03-18, 13:17
Ahoj, díky! Možná by se šiklo mu dát ban i za nick, ale mě teď nějak začal blbnout banlist, resp. nechce se mi načíst.
Dneska tě budu kontaktovat Toyi.
Jenom něco upřesním.
Díky pánové. Latinsi dobrá, jen mi momentálně blbne net. Ale během dne by to mělo být snad v cajku.
Podľa mňa by bolo najideálnejšie dohodnúť sa, aby dĺžka banu bola jednotná.
https://ctrlv.cz/shots/2018/03/21/KsJY.png
Grakon2702
21-03-18, 20:35
Postupoval jsem dle standartních délek uvedených v pravidlech, tedy úmyslný FK = zákaz na tři týdny. Pokud však kolegové cítí, že by se speciálně u tohoto hráče měla délka z nějakého důvodu zvýšit, nebudu mít problém na jejich návrh přistoupit.
Ono nějak nezáleží na tom, jestli bylo na tom demu vidět těch x FKs nebo ne.
Já Toyovi jako spešlovi věřím na 100%.
Můj postup je trochu rozdílný od ostatních Jailbreak Adminů.
Úmyslný FKs nebo-li MFK = Měsíc
Demence, která je tímto činem spojená = Měsíc
A neschopnost hrát za CT spolu s ostatním = Měsíc
Sečteno, podtrženo, mám tady 3 měsíce, které bych si obhájil kdykoliv a komukoliv.
U něj bych byl pro delší zákaz. Vzhledem k tomu, že mě jakožto spešla absolutně nerespektoval. Po přesunu reconnect a hned k CT. Výzvy přes voice uplně k ničemu. Když viděl, že na serveru zůstávám, tak šel na jiný a dělal tam to samé.V podstatě jsem ho xxx minut huntil po serverech, aby neotravoval tu hrstku hráčů, která si chtěla dopoledne zahrát :)
Pokud se hráč uvědomí, není problém mu ban zkrátit/smazat. V tomto případě bych byl klidně i pro delší ban, tj. latinsův ban.
Grakon2702
21-03-18, 20:50
I tak je to dle standartních délek pouze na tři týdny. Banoval jsem podobné případy stejným způsobem. Mám teda svůj zákaz smazat a přenechat ho Latinsovi?
Bohužel já takovému hovadu, co dělá takovéhle vylomeniny dávát unban nebudu.
Takže bych tě poprosil, aby si aspoň zvýšil ban na 3 měsíce, jinak tam ten ban odemně zůstane.
Grakon2702
21-03-18, 21:10
Nebudu banovat jinak, než je uvedeno v pravidlech. Svůj ban jsem smazal, tedy veškerá zodpovědnost spadá na Latinse.
Dobře, děkuji za vyřešení problému.
Pokud se hráč uvědomí, není problém mu ban zkrátit/smazat. V tuto chvíli může být postup klidně i přísnější.
Lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.