Un1Ty
08-04-18, 20:22
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 248819)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'abhop'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Un2Ty >
[AMXBANS] Tvuj nick: Un2Ty
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:88911873
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:88911873
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.224.163
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.224.163
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Majkl Dagles >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 100HP DM (ka_acer_2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
Damy a pani, urcite ste videli prvu seriu komedialneho serialu Cheat Hunters, dna 8.4.2018 bola vydana druha seria.
Prva seria sa volala -> Program na rozpoznanie Knifebotu
Druha seria sa vola -> Plugin na rozpoznanie Autobhopu
[AMXBANS] Zabanovan adminem Unnnmend
[AMXBANS] Duvod: 'abhop'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
Unnmend 2k18
--------------------------
Rad by som videl to demo a ten vas trapny plugin ktory nefunguje tak ako si myslite, unnmend je iba hlupucky a programovaniu nerozumie a to asi na kotelne nikto ohladne pluginov, takze sa nejdem hadat ak mi nejaky cheathunter co nikdy nehral bhop a nevie robit plugini povie ze mam abhop. Hlavne že pán unnmendko používa KB na GSku, to aj to GS je lepšie než tento trash, kde sú admini z publicu a robia cheathunterov na knife a unnmend je jediný admin na knife ktorý pozná prd :D,, a keď už sme pri tom že vieš prd, tak by som chcel vidieť ako si na to prišiel okom, skáčem rovnako ako vždy, na mixoch nikdy nikdo nepovedal že mám autobhop, + nemáš žiadne demo okrem tohoto (ak vôbec nejaké máš na ktorom je nič okrem vášho pluginu nefunkčného), rád by som videl iné demo na mňa z mixov kde hrám úplne rovnako keď mám ten abhop, alebo ti iba preplo v hlave a neuniesol si že na mojom serveri ktorý nemal žiadnu reklamu okrem YT hralo viac hráčov ako na tvojej kotelne kde si si splnil sen že si admin a nemal si koho banovať keď všetci prešli ku mne + si tam dostal ban, lebo ten váš acer je najväčší trash trashov.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 248819)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'abhop'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Un2Ty >
[AMXBANS] Tvuj nick: Un2Ty
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:88911873
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:88911873
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.224.163
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.224.163
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Majkl Dagles >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 100HP DM (ka_acer_2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
Damy a pani, urcite ste videli prvu seriu komedialneho serialu Cheat Hunters, dna 8.4.2018 bola vydana druha seria.
Prva seria sa volala -> Program na rozpoznanie Knifebotu
Druha seria sa vola -> Plugin na rozpoznanie Autobhopu
[AMXBANS] Zabanovan adminem Unnnmend
[AMXBANS] Duvod: 'abhop'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
Unnmend 2k18
--------------------------
Rad by som videl to demo a ten vas trapny plugin ktory nefunguje tak ako si myslite, unnmend je iba hlupucky a programovaniu nerozumie a to asi na kotelne nikto ohladne pluginov, takze sa nejdem hadat ak mi nejaky cheathunter co nikdy nehral bhop a nevie robit plugini povie ze mam abhop. Hlavne že pán unnmendko používa KB na GSku, to aj to GS je lepšie než tento trash, kde sú admini z publicu a robia cheathunterov na knife a unnmend je jediný admin na knife ktorý pozná prd :D,, a keď už sme pri tom že vieš prd, tak by som chcel vidieť ako si na to prišiel okom, skáčem rovnako ako vždy, na mixoch nikdy nikdo nepovedal že mám autobhop, + nemáš žiadne demo okrem tohoto (ak vôbec nejaké máš na ktorom je nič okrem vášho pluginu nefunkčného), rád by som videl iné demo na mňa z mixov kde hrám úplne rovnako keď mám ten abhop, alebo ti iba preplo v hlave a neuniesol si že na mojom serveri ktorý nemal žiadnu reklamu okrem YT hralo viac hráčov ako na tvojej kotelne kde si si splnil sen že si admin a nemal si koho banovať keď všetci prešli ku mne + si tam dostal ban, lebo ten váš acer je najväčší trash trashov.