Zobrazit normální verzi : [ čekání na admina ] Schnappi --> Troppe
Vypis z konzole:
Hráč Schnappi The Unfamous
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:83323329
IP adresa 31.7.247.7
Udělen 16-04-2018 - 22:46
DĂ©lka BANu 10080 minut
Vypršà 23-04-2018 - 22:46 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 6 dnĂ 10 hodin 22 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod [zakaz k CT] Demence, fk's, tk
BAN dal Admin Troppe (Troppe)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak 5 mini
Předchozà bany 0
Poznamka:
Podle me vim o co jde a nemyslim si ze bych za to mel dostat zakaz bo ten klucina co si stezoval delal to same demenci bych si prosim odpustil beru k sobe :) predem dekuji
Čau. Hlášení mi přišlo od Angela na steam.
http://leteckaposta.cz/284985160
dmnce - úmyslné zabíjení hráčů po tom, co tě předchozí kolo zabili
dmnce1 - úmyslné zabití spoluhráče po tom, co tě zabíjel předchozí mapu coby vězeň CTčko
btw. AnGeLoFLiFe: kdyby ti šel zvuk z mikráku bys slyšel ja kmi odpovídal když jsem mu napsal "se těším na zákaz" "ale já zákaz nedostanu neboj"
Nezabíjím Tčka zato že mě zabíjejí na to není jedinej důkaz bo takovéto hovadiny nedělám a dotýčného jsem zabil jako TK zato že zabil on mě
Jediného hráče kterého jsem kdy zabíjel co se týče FK úmyslně tak to byl Morka a ten to bral ze srandu a nehrabal se v tom takže to byla poho, žádný jiný úmyslný fk který bych následovně nenapravil VD nebo že bych vyloženě zabil někoho jelikož zabil on mě.
A jestli je to co myslím tak jsem zabil 3 hráče ano, jelikož dotyčné ct dalo MFK takže ostatní museli čekat, a nato když jsem 3 zabil aby se to urychlilo dal jsem HVD a nikdo si nestěžoval
Grakon2702
17-04-18, 16:03
Ahoj, na tom prvním demu šlo hned na začátku vidět, jak jsi jednomu hráčí opravdu dal úmyslný FK v cele (byzo). Jinak jsi pokračoval v párty módu. Pak sis však další kolo označil VDčkem hráče, který měl být zabit, kvůli tomu, že tě zabil minulé kolo. To se naštěstí neuskutečnilo, protože tě stačil zabít dřív. V druhém demu jsi toho samého hráče již zabil, ale to už byl TK.
Nemůžeš zabíjet hráče jen tak, kdy se ti zachce. Tohle je nepřípustné. Jedná se o tvůj první zákaz. Pokud se omluvíš a slíbíš, že už to nikdy neuděláš, byl bych pro UB. To už však záleží na banujícím adminovi.
Pravdila párty módu jsou krokolomný
"Naše pravdila které jsme tam prováděli" byli řečený dříve což na demu není a nikdo nenamítal nic
Tyto "moje pravidla party módu" říkám vždy před párty módem a když nikdo nic nenamítá hrajem dál párty však když se někomu nelíbí tak se simonuje
Grakon2702
17-04-18, 16:27
Nemůžeš si vymýšlet svá vlastní pravidla. Jediná oficiální pravidla party módu najdeš zde (http://csko.cz/forum/showthread.php?63115-Párty-mód).
"Pravidla slouží jako základní pilíř při řešení problémů na serverech. Pokud se však na serveru (nejčastěji kolem půlnoci) najde parta hráčů, která se dokáže domluvit a souhlasí s tím opravdu úplně všichni, mohou si dělat na serveru, co uznají za vhodné."
Všichni až na tohoto který mě nahlásil jsme byli kamarádi včetně ctčka kterému jsem dal TK a bral to jako srandu
Taky proto mě nenahlásil, ale pak jsem tam našel onen hráč kterej však taky nic nenamítal na to co budem dělat a co ne a však když se rozhodl tyto předem dohodnutý věci porušit tak jsem ho zabil a zapnul si demo takže to vypadá jako kdybych ho zabil čistě za mstou jenže tak to není
Grakon2702
17-04-18, 16:36
Stačí, aby nesouhlasil jeden a automaticky se musíte řídit dle pravidel. To bylo i v tomhle případě.
No nic nebudu to dále rozebírat, Omlouvám se za onen večer a slibuju že si příště dám pozor jestli se to fakt někomu nelíbí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.