Zobrazit normální verzi : Zadost o prava jail.
Servus chěl bych zažádat o práva( o práva jako práva (ne spešl ct) ) na jailu jail hrajem približně tričtvrtě roku takže znám pravidla jak své boty,ale sem tam se ta chybička vloudí,ale to asi každému. :)
Aktivitu mám.Je mi 15let.S admniství nemám žadné zkušenosti ale rychle se učim.Můj nick je VAGINATOR steam id : STEAM_0:0:46717937 :smile:
To je žiadosť o práva, alebo o spešl CT? :D
no asi tak vaginatore moch sis aspon dat tu praci a trochu na ty zadosti popremyslet:) nam je jasny ze do zadosti o adminy nebudes psat zadost o spesl ct:D
Od toho se ospravudnujem to bolo pro info pro charon35 SVK :)
Ako ja som to pochopil. Len neviem ako ty chceš dostať práva s týmto (http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=14960):
Hráč VAGINATOR
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:948931508
IP adresa skrytý
Udělen 24-02-2012 - 23:11
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod [zakaz k CT] Ultra MFK,Total demence
BAN dal Admin (: ($h4miik)
BAN dal Server Kotelna - JailBreak | csko.cz (jail_rehab)
Normálně tak panebože děláte jako kdyby ste byli dokonalí prostě jsem jednou udělal velkou pitomost sem len člověk a ne robot.
AnnoyingGreg
29-03-12, 00:07
Nee r0b0te (http://www.youtube.com/watch?v=7g281Etz7ds)
A nějaký rozumný důvod máš?
:D Dal Ta Bhoper:D
29-03-12, 00:21
Ano, niekdo kdo má trvalý ban k CT asi admina na JB by robiť nemal.
Amazing-Zajic
29-03-12, 08:00
Měl, jednou si ho dostal takže nejspíše ne.
Okej no nic neznáte okolnosti toho permamentu takže asi tak ale dik
AnnoyingGreg
29-03-12, 13:23
Tak je vysvětli. Ty tady žádáš o práva. Za tohle emaření ti nikdo ANO nedá.
:DDDDDDDDDDDD ja neemařim když přeci si umíš najit moju žádost u unban :) :D
AnnoyingGreg
29-03-12, 14:02
V tý žádosti neni kromě: "Ban jsem zrusil." absolutně nic hodnotnýho z čeho bych poznal proč si měl ban apod. Jak chceš. To že budeš mít práva je stejně pravděpodobný jako že Tim McIlrath začne jíst maso.
Ban,zkušenosti žádný,na foru aktivita téměř 0,žádost odfláknutá,ani tvoje vyjadřování se mi nelíbí.Za mě NE
Okej :DD ban sem měl proto že som přišel do svého pokoje a viděl som kamose jak robí multifreekill nepsal sem to do té žádosti o unban protože stějne to je můj nick (účet) a málokdo by uvěřil že sem tom opravdu nebyl já a taky nebyl.
http://www.funnyforumpics.com/forums/ORLY/1/405za1hfv5ih1.gif
NE 1.dôvod Ban 2.dôvod žiadosť nič moc 3dôvod na JB som ta videl aj to si stále kecal.4dôvod bolo tu viac lepších kandidátov.
Okej ale pokud si mě neviděl na jailu tak tam asi nechodíš a ne nekecal jsem.
Napísal som som ,že som ťa tam videl .. proste nepáči sa mi tvoje správanie :-) ani na fóre ani v hre aktivita taktiež žiadna o.O
Ten ban som len na rýchlo vycucol z banlistu. Zákazy k CT a celkom bany na JB berem trochu s rezervou. Len si myslím, a zrejme nie len ja, že tu boli lepší kandidáti.
V akom čase si schopný byť na JB? Od kedy do kedy?
Ako vsedni den nebo vikend tak vsedni den to je tak 15:00 az 1az2rano a o vikendu tak od 13:00 do 3-6 rano.
Ale to mi nepíš, že za týždeň presedíš za PC 80 hodín.
A co tedy ? chtel si napsat v jakym case muzu byt na jailu. tak vtom to :D ale samozrejme nefim jeslti kazdy den v tydnu takto. To je ten cas kdyz sem shopny byt na jailu :D
Okej :DD ban sem měl proto že som přišel do svého pokoje a viděl som kamose jak robí multifreekill nepsal sem to do té žádosti o unban protože stějne to je můj nick (účet) a málokdo by uvěřil že sem tom opravdu nebyl já a taky nebyl.
Ono nechcem sa nikoho zastavať ani nič podobné , ale minule sa aj mne stalo že kamarát chvalabohu na inom servery dal MFK keď u mňa bol a keby to bolo na kotelne a nemám tu práva tak asi toto obhájiť by bol asi veľký pruser. Viem že to tu je asi najčastejšia vyhovorka , ale čo ak naozaj ? :-D ( vždy som účel byť fylozof)
To máte dobrých kamarátov.
Ano dobrý kámoši to jsou jen blbí :D
ale vaginator ma pravdu ja jsem u toho byl kdyz dal ten MFK a hral to jeho kamos ne on nemam zadnej dukaz ale psal mi to na steamu a ja mu verim nema duvod tady nekomu lhat
Nič v zlom, ale teraz nie. Ako Simon si fajn, ale admin nie. Navyše sú 2 náhradníci, takže počkaj kým sa "uvoľní miesto".
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.