Zobrazit normální verzi : Mr.Lock --> Unnmend
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 247083)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'autobhop'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Mr.Lock >
[AMXBANS] Tvuj nick: Mr.Lock
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:214640964
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:214640964
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.153.91.13
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.153.91.13
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Unnmend >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 100HP DM
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
Tak tedy, je to tu. Jsem zvedav na verdikt.
Verdikt je taký, že niesom doma a nemám v notebooku Dema.
Máš smolu , mal si prísť po unban skôr.
Jak jsem rikal, demo nikdo neuvidí co ?? Kotelna no
Nemáš dema vubec na nic. Nejsem první u koho jsi nedal demo. Ale jo ok nic jinýho jsem vlastně nečekal.
Nemáš si chodit pro unban po téměř 2 měsících.
Admini si tu zvyčajne nechávajú dema cca mesiac a niektorý dlhšie. Počas 1 roku sa môže stať čokoľvek a demo sa môže stratiť. Ban máš z 15-03-2018 - 21:27, tak ak si si myslel, že si nevinný, tak prečo si neprišiel pre UB hneď?
Proč ne hned ... Unn je tak dobrý že nepotřebuje ani spect aby jsi byl 100% jistej. Jako když hrál na GS s kbčkem.
Nic, nemá demo tak pohoda. Díky za vyjádření.
Haha ja si mozem hrať s KB kde chcem :D a aj keď dostanem Ban tak ho mám Max týždeň. Čau
Žádost zůstane otevřená, demo se dodá posléze.
Každopádne demá so steam hráčmi by sa mali zachovávať dlhšie a 1,5 mesiaca nie je až tak dávno. Takto to bolo vždy povedané.
Řeknu to tak, že jsem na ub nemyslel. Mám na starosti jiné servery.
Tak jsem dal práci a výtahl to kvůli tobě z logu:
Hrac Mr.Lock je podezrely z cheatingu v 3 z 5 bodu
Pomer perfektnich odrazu: 20 z 39 (51.28 )
Prumerny pocet scrollu behem odrazu: 28.43
Nejdelsi serie perfektnich odrazu: 5
Varovani : 0
DBH: 40 (100.00 )
VALUES: 200 | 9 | 30 | 0
Lock pls
To díky, ale Unn má dát demo na základě kterého banoval. Nebo tady dáváte bany jen za tohle ? Podle mě by tě tohle mělo max upozornit na to že by něco mohlo být špatně. Dema však taky mít musíte. To demo chci vidět a pokud ho nedodá navrhuji potrestání admina. Přece si nemůžete plácat bany jen tak od oka.
Nááh,
Mě stačí bohatě detect. Za mě ABHop.
Nazdar :)
Jde tady o to. Nikdo si nebude nechávat dema s jasnýma cheaterama v pc déle jak pár týdnů. Na steamu jsem ti psal, ať si požádáš o unban, no místo toho sis mě odebral z friend listu... Můžeš být vůbec rád, že se ti poskytl výpis, který mimochodem ukazuje abh.
Pro adminy. Našel jsem, jak v hlášení spamovalo [typ s] asi 10x za 3 minuty.
Grakon2702
02-05-18, 08:35
Mně např. bylo někde řečeno, že si demo s cheaty mám uchovávat jeden nebo dva týdny. Pak nemusím dodávat nic a je jedno, zda se jedná o hráče s originální verzí hry či nikoliv. Přece, když nějaký aktivní hráč dostane ban, tak snad požádá o UB hned. To, že si někdo požádá o UB o hodně později, je akorát známka toho, že dotyčný doufal ve ztrátu dema / promlčení.
Ja som dával úplný reset cska , takže som prišiel o vsetky Dema. Ak som ti dal ban až po resete tak to demo mám doma v PC. Každopádne Jump adminom stačí ako dôkaz aj ten výpis čiže tu není čo riešiť.
Ak ma pamäť neklame tak si sa sám priznal exovi že si ten abhop mal a že nebudeš žiadať o unban , tak teraz nechápem čo tu skúšaš
Mně např. bylo někde řečeno, že si demo s cheaty mám uchovávat jeden nebo dva týdny. Pak nemusím dodávat nic a je jedno, zda se jedná o hráče s originální verzí hry či nikoliv. Přece, když nějaký aktivní hráč dostane ban, tak snad požádá o UB hned. To, že si někdo požádá o UB o hodně později, je akorát známka toho, že dotyčný doufal ve ztrátu dema / promlčení.
To je pravda. Žiadateľ mohol myslieť na toto trošku dopredu. Či nepožiadal skôr z vypočítavosti, je však ťažké povedať.
Tady stejně není o čem, abh měl.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.