rayzoo
13-05-18, 18:59
Zdravím volam sa Juraj mám 21 som z Banskej Bystrice a týmto by som chcel požiadať o práva na superhero serveri ....
steam id:STEAM_0:1:98594780
hlásim cheaterov in game stále viete si to skontrolovať
vačsinou ked hlasim pisem Samčovi ak je nejaký problém
Niečo o mne ako som písal mam 21 som z BB mám byt bývam s priatelkou pracujem v Okay elektro záľuby Pc,vychádzky,výlety kino chaty
aktívny viem byť každý deň a kedže viem ako to je na superhero ze málokto tam chodí resp nikto z adminov a na ingame nikto nereaguje tak sa hlasim
taktiež mam čistý register + mam skusenosti s adminom mal som vlastný portal takze s amx viem viem aj roznat cheatera s tým nieje problém ... ale rad sa priucím novým veciam
Ďakujem :) za skorú odpoveď :)
S pozdravom Mirinda :)
steam id:STEAM_0:1:98594780
hlásim cheaterov in game stále viete si to skontrolovať
vačsinou ked hlasim pisem Samčovi ak je nejaký problém
Niečo o mne ako som písal mam 21 som z BB mám byt bývam s priatelkou pracujem v Okay elektro záľuby Pc,vychádzky,výlety kino chaty
aktívny viem byť každý deň a kedže viem ako to je na superhero ze málokto tam chodí resp nikto z adminov a na ingame nikto nereaguje tak sa hlasim
taktiež mam čistý register + mam skusenosti s adminom mal som vlastný portal takze s amx viem viem aj roznat cheatera s tým nieje problém ... ale rad sa priucím novým veciam
Ďakujem :) za skorú odpoveď :)
S pozdravom Mirinda :)