PDA

Zobrazit normální verzi : Presun exp. War3 U.



Shinigami
30-03-12, 17:07
Dobrý deň, chcel som sa opýtať či je možné presunúť exp z jedného PC na druhý. Doteraz som hrával na PC a teraz hrávam na NTB(PC sa furt kazí). Chcel by som presunúť exp z PC na NTB ak by to šlo. Mal som okolo 41-42 lvl.

Ďakujem.

Aries
29-04-12, 17:37
Nejde to, keď si na NTB dáš ten nick?

Nix0ne^
29-04-12, 17:54
Expy jsou na ip nebo id ted nevím ale na jmeno nejsou zkoušel sem jiné méno a mal som stene expy

Giussepe
29-04-12, 18:32
nevím jak je tu na w3u ale na war3ft když máš steam tak je to na ID a když máš non-steam tak na nick.

Shinigami
29-04-12, 18:36
Teraz to je už jedno. Vtedy keď som to písal som začal aj expiť teraz tam mam asi 31 lvl takže to je už jedno. V každom prípade ďakujem za ochotu. Môžete lock:)

Aries
29-04-12, 20:27
Myslím, že to je na W3Ultimate také isté ako na War3FT.

,,neviem to hrat,,
06-05-12, 16:23
a jak sa presuva z rasy na rasu xp?

hfsaa
06-05-12, 17:56
a jak sa presuva z rasy na rasu xp? To sa da? :D

EDIT : Na NS su expy na ID , na steame tiež...

,,neviem to hrat,,
09-05-12, 16:42
a'jaaaaaj :D