Zobrazit normální verzi : Mod Hoňka
Ahoj chtěl bych představit nový mod, jmenuje se honička správně chase mod
Cílem toho to modu je ct musi chitit a zabit všechny vězně.
Jak Ctčka spustí mod maji jakoby drogy jsou rychlejši
Teroristi maji 200 hp a misi utikat prič
No doufám že je to dobrej nápad :D
Hoňka :D
To nevyzerá ako zlý nápad.
Meda Pu xD
30-03-12, 20:47
Hmm ... zajimave to je neco jako Nahanecka pri schovce
Pekny napad ja by som bol za ale pockaj este sa ti tu nekdo vyjadri..
D!!!!n3r [MaMLas] :x
31-03-12, 15:35
ja som ZA
Když jsem si přečetl název tohoto příspěvku, tak jsem se prvně lekl co tu bude :DD Myslím, že je to zbytečnost, už tak je JB přeplácaný..
31-03-12, 19:06
Když jsem si přečetl název tohoto příspěvku, tak jsem se prvně lekl co tu bude :DD Myslím, že je to zbytečnost, už tak je JB přeplácaný..
Pep!no Na take veci akoze Guma :D
Ja bych to bral, ale CTcka by meli treba jen polovicni drogy, a neni problem smazat nejake mody ne ? Stejne se jich moc nehraje
Dalo by sa ale ja by som dal Ctckam norm. drogy ale nejaky knife aby menej uberali .
Už sem to navrhoval a přeji si aby se to stalo realitou. Jo a eště bych dal CT ať maj skoky jak furieni.
Proč ne? budeme si honit no...
Leryx xDDDD To by bolo oveľa lepšie ako nahánačka... HJ- Hromadná jebačka xDDDD
HM...... Ten název je trochu ujetej, ale já rád zmeny tak by mi ten mod nevadil.
Proč ne? budeme si honit no...
Honit :DDD alebo honit se . Ale fakt good napad, ja by som dal prec sharka alebo odstranil uplne so simon menu spartu a dal toto :DDDD
The Frisco
07-04-12, 17:20
Kravina,zbytečnost. Teroristi by měli minimální šanci na přežití. A proč mazat Shark,když je to nejpoužívanější mód? :thumbdown:
podle mně keď su u CT normalní tak to střídaj .né jako děti např. RAIMER kteří dávaj jeden a ten samí mod ale akorat by to bylo další přitížení... podle mně..
*NPSM*P!!!!n3r
08-04-12, 01:02
no, není to špatný nápad, ale pak by to vypadalo spíš jako schovka....
Psal sem navrh na nahanecku, ale CT by meli schopky ja furien a vezni se schovavali. Byla by to lepsi nahanecka.
22-04-12, 21:42
Taký Theard tu už myslím bol a nejak si to adminovia ani nevšímali...
bodkociarka
22-04-12, 22:07
Bral by som , aj keď už niečo podobné bolo, tj. nahánačka -CT chytali T len s knifemi.
*NPSM*P!!!!n3r
24-04-12, 12:35
Jo ale vypadalo by to spíš jako schovka. Pochop, že TT by se prostě schovávali aby měli PP.S tímhle je dokonalý i nedokonalý mod Shark.Občas se mi stává, že akorát jdu do útoku a mě to zabije "že kempím" ....U téhle hoňky bych dal prostě schopnosti furiena jen pro CT..
No dyť, to jem mel namysli Pinere. Protože, kdyby to měli vězni a CT tak by to bylo na 30 min. Ty si určitě pamatuješ jak se hrála dřív naháněčka, tak to stejný, akorát by CT měli schopky furiena.
Kravina,zbytečnost. Teroristi by měli minimální šanci na přežití. A proč mazat Shark,když je to nejpoužívanější mód? :thumbdown:
Frisco nejpoužívanější mod je prěstrělka!:D
*NPSM*P!!!!n3r
24-04-12, 23:48
Frisco nejpoužívanější mod je prěstrělka!:D
Od doby co zmizela sparta tak je to přestřelka.. Ale k threadu- za mě NE +nepamatuju si mód naháněčka, JB hraju jen 2,5 měsíce..
Kdo si pamatuje na naháněčku? Bylo to jako schovka, ale CT šli paralizérem. Tak by to byla schovka a CT by šli knife a měli schopky furienai Já nechci rušit mody, ale bylo by dobrý udělat nový. Ty statý sou vohraný.
*NPSM*P!!!!n3r
25-04-12, 16:11
Jak který..
Přestřelka nikdy nepřestane bavit....
The Frisco
25-04-12, 16:18
Možná,kdyby ti dozorci neměli tu +rychlost,a vězni +hp.. Prostě normální schovka,jen by dozorci mohli jen paralizérem.
Možno tak na skúšku by sa to mohlo dať, ale podľa mňa by sa to neosvedčilo.
To já taky. Nazkoušku. :) Náháněčku kazili feťáci, protože byli rychlejší než CT a tak CT neměli šanci je chitit.
DarkAspecT
27-04-12, 15:57
Já bych tomu dal šanci,pořád je jen přestřelka a pokud nejde tak daj CT většinou schovku já sem PRO
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.