PDA

Zobrazit normální verzi : IP Adresy

LOLZYOU
03-06-18, 21:54
Zdravím, chci se Vás zeptat jaká máte práva na zveřejňování IP Adres na Ban listu? Diky. :gabe::gabe:

Samco
03-06-18, 21:59
Ahoj, neviem či si správne sformuloval otázku a či sme sa pochopili, ale IP adresa príslušného PC sa dá zistiť okrem iného aj bežne na internete. To, že sú zverejnené aj v banliste nenarúša priamo osobnú ochranu užívateľa.

KajSinek
03-06-18, 21:59
Zdravím, chci se Vás zeptat jaká máte práva na zveřejňování IP Adres na Ban listu? Diky. :gabe::gabe:

Také, že to zverejňuje aj samotná hra a napríklad tvoja IP adresa je všade, kde ich ktokoľvek môže získať. :) Iba tým, že sa pripojíš na server CS 1.6 tak hráč získa tvoju IP.

Grakon2702
03-06-18, 22:16
Zdravím. Žádná IP adresa zveřejněná v banlistu nebo chatlogu není vázaná společně s osobními údaji konkrétních fyzických osob. Nejedná se tedy o žádné porušení legislativy. Stačí ale trošku i uvažovat. Já si tady klidně mohu vymyslet úplně náhodnou IP adresu, dejme tomu 192.168.1.1. A nikdo mě za "zveřejnění" této adresy nemůže soudit, protože jsem tutou IP adresu nezveřejnil společně s dalšími konkrétními osobními údaji.

Britny
06-06-18, 21:45
Přesunuto do OT - doporučím si prostudovat celé memorandum a potom se ptát :thumsup4:

Hybrid
16-06-18, 22:06
zlaté vpnky, viď?